Μολυβοκεφαλές Hayabusa Delta Spear
Μολυβοκεφαλές Hayabusa Delta Spear
Μολυβοκεφαλές Hayabusa Delta Spear
Μολυβοκεφαλές Hayabusa Delta Spear
Μολυβοκεφαλές Hayabusa Delta Spear
Μολυβοκεφαλές Hayabusa Delta Spear

Μολυβοκεφαλές Hayabusa Delta Spear

Hayabusa
09.0359
Διαθέσιμο
4,00 €
Με ΦΠΑ

Το υδροδυναμικό σχήμα της Delta Spear είναι σαν αιχμή δόρατος και μας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε με πολλές πλεύσεις, ειδικά με αυτές που θέλουν σταθερές ανακτήσεις, αργές, ή γρήγορες ακόμα και ενάντια σε ισχυρά ρέματα.

Βάρος
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένας δημοφιλής τρόπος ψαρέματος με σιλικόνες είναι η δυναμική τεχνική του «darting». Με αυτή την τεχνική και με σιλικόνες τύπου Jerkbait, δεν έχουμε να κάνουμε με απλές σταθερές ανακτήσεις, αλλά με έντονα χτυπήματα του καλαμιού μας (Jerks και Twitches) τα οποία κάνουν τη σιλικόνη μας να πετάγεται απρόβλεπτα προς κάθε κατεύθυνση μέσα στο νερό, μιμούμενη ένα πληγωμένο, πανικόβλητο ψάρι λείας.

Το σωστό darting απαιτεί μεταξύ άλλων την υδροδυναμική που προσφέρουν οι τριγωνικές μολυβοκεφαλές. Δεν μπορεί να εκτελεστεί άρτια με οποιαδήποτε μολυβοκεφαλή, ενώ είναι αυτός ο τρόπος ανάκτησης που θα «ξεκλειδώσει» τα ψάρια τις μέρες που τρέφονται ενεργητικά. Οι καινοτομίες της σειράς Hayabusa Delta Spear, ειδικά το άγκιστρο ασφάλισης και ο μεγάλος κρίκος, είναι πραγματικά αναγκαία σε μια τόσο έντονη και δυναμική τεχνική, προκειμένου η σιλικόνη να παραμένει στη θέση της και τα χτυπήματα να αποδίδουν ένα σωστό κάρφωμα.

Στις σιλικόνες τύπου Shad, τόσο στο Light Rock Fishing, όσο και σε βαρύτερες μορφές ψαρέματος Spinning, υπάρχει συνήθως ένα σημαντικό πρόβλημα: η αστοχία στα χτυπήματα και το «κόψιμο» της ουράς, είτε από άστοχο δάγκωμα, είτε από μικρόψαρα. Το μοναδικό αγκίστρι που έχουν οι περισσότερες μολυβοκεφαλές συνήθως δεν είναι αρκετό για να ασφαλίσουμε τόσο την σιλικόνη στη μολυβοκεφαλή μας, όσο το ψάρι όταν χτυπήσει. Η Hayabusa έρχεται να μας δώσει λύσεις με την σειρά Delta Spear.

Η πρώτη καινοτομία είναι η προσθήκη ενός δεύτερου κορμού, που εφάπτεται στο κοτσάνι του αγκιστριού και ο οποίος καταλήγει σε μια λεπτή αιχμή, με αρπάδι. Σκοπός του δεύτερου κορμού είναι να «κλειδώνει» την σιλικόνη πάνω στην μολυβοκεφαλή, να μην της επιτρέπει να γλιστράει με την χρήση και, όσον αφορά σε μικρότερα μεγέθη, να μην μπορούν τα λιανόψαρα να την αποσπάσουν με επιπόλαια τραβήγματα και τσιμπηματάκια. Στο μεγαλύτερο μέγεθος (Νο 8) ο δεύτερος κορμός είναι ενισχυμένος και μοιάζει με ανοιχτήρι, το οποίο «βιδώνει» πάνω στο σώμα της εκάστοτε σιλικόνης και σιγουρεύει ότι το τεχνητό μας δε θα γλιστρήσει από τα τσιμπήματα, τις εντολές από το καλάμι μας και την πολύωρη πλεύση.

Το υδροδυναμικό σχήμα της Delta Spear είναι σαν αιχμή δόρατος και μας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε με πολλές πλεύσεις, ειδικά με αυτές που θέλουν σταθερές ανακτήσεις, αργές, ή γρήγορες ακόμα και ενάντια σε ισχυρά ρέματα. Διαθέτει χαμηλό κέντρο βάρους, ώστε να διατηρεί την ισορροπία της κατά την πλεύση. Το αγκίστρι είναι ενισχυμένο και το αρπάδι του είναι ελαφρώς κεκλιμένο, ώστε να εμποδίζει την σιλικόνη να γλιστρήσει προς τα εμπρός.

Τέλος το μεγάλο άνοιγμα στην μολυβοκεφαλή σας επιτρέπει να περάσετε εύκολα μια παραμάνα, ή να δέσετε έναν κόμπο ακόμη και τη νύχτα.

Κωδικός: EX920.

Μέγεθος Βάρος Τεμάχια ανά Συσκευασία
10 1 γρ 4
10 1,5 γρ 4
10 2 γρ 4
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
00002.5,1 - 10 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας