Μολυβοκεφαλές BKK Prisma Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Prisma Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Prisma Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Prisma Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Prisma Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Prisma Darting LRF

Μολυβοκεφαλές BKK Prisma Darting LRF

BKK
09.0379
Διαθέσιμη
5,50 €
Με ΦΠΑ

Τα τρία νέα μοντέλα μολυβοκεφαλών από την BKK, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τεχνικές με ελαφρύ εξοπλισμό όπως του LRF και του Light Spinning.

Βάρος
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία BKK κυκλοφόρησε μια σειρά από Micro Jigheads για τους φίλους του Light Rock Fishing. Ειδικότερα, τις:

Τα τρία νέα μοντέλα μολυβοκεφαλών από την BKK, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τεχνικές με ελαφρύ εξοπλισμό όπως του LRF και του Light Spinning.

Τα σχήματα τους δεν δημιουργήθηκαν τυχαία, μιας και για αρκετό χρονικό διάστημα βρισκόταν κάτω από συνεχόμενες δοκιμές, σε όλες τις συνθήκες που μπορούμε να συναντήσουμε όταν εξορμούμε και εφαρμόζουμε τις συγκεκριμένες τεχνικές. Δοκιμές έγιναν από την BKK και στις διαφορετικές παρουσιάσεις των τεχνητών μας κάτω από το νερό, ανάλογα με το πως θέλουμε να προσεγγίσουμε τα ψάρια. Δόθηκε επίσης έμφαση στο βάρος των κεφαλών, αλλά και στο μέγεθός του αγκιστριού, έτσι ώστε να καλύψουν οποιονδήποτε συνδυασμό τεχνητού σιλικόνης επιθυμούμε.

H νέα τάση στα σιλικονούχα τεχνητά είναι η δυναμική τεχνική του «darting». Με αυτή την τεχνική και με σιλικόνες τύπου Jerkbait, δεν έχουμε να κάνουμε με απλές σταθερές ανακτήσεις, αλλά με έντονα χτυπήματα του καλαμιού μας (Jerks και Twitches) τα οποία κάνουν τη σιλικόνη μας να πετάγεται απρόβλεπτα προς κάθε κατεύθυνση μέσα στο νερό, μιμούμενη ένα πληγωμένο, πανικόβλητο ψάρι λείας.

Το σωστό darting απαιτεί μεταξύ άλλων την υδροδυναμική που προσφέρουν τριγωνικές μολυβοκεφαλές, δεν μπορεί να εκτελεστεί άρτια με οποιαδήποτε μολυβοκεφαλή, ενώ είναι αυτός ο τρόπος ανάκτησης που θα «ξεκλειδώσει» τα ψάρια τις μέρες που τρέφονται ενεργητικά.

Το μοναδικό αγκίστρι που έχουν οι περισσότερες μολυβοκεφαλές, συνήθως δεν είναι αρκετό για να ασφαλίσουμε τόσο την σιλικόνη στη μολυβοκεφαλή μας, όσο το ψάρι όταν χτυπήσει. Η BKK προχώρησε σε μια σημαντική σχεδιαστική λύση. Η πρώτη είναι η προσθήκη ενός δεύτερου κορμού, που εφάπτεται στο κοτσάνι του αγκιστριού και ο οποίος καταλήγει σε μια ανάποδη - σε σχέση με τη φορά του κεντρικού αγκιστριού- αιχμή. Σκοπός του δεύτερου κορμού είναι να «κλειδώνει» την σιλικόνη πάνω στην μολυβοκεφαλή, να μην τις επιτρέπει να γλιστράει με την χρήση και, όσον αφορά σε μικρότερα μεγέθη, να μην μπορούν τα λιανόψαρα να την αποσπάσουν με επιπόλαια τραβήγματα και τσιμπηματάκια. Η καινοτομία της σειράς BKK Prisma Darting ως προς το άγκιστρο ασφάλισης είναι πραγματικά αναγκαία σε μια τόσο έντονη και δυναμική τεχνική, προκειμένου η σιλικόνη να παραμένει στη θέση της και τα χτυπήματα να αποδίδουν ένα σωστό κάρφωμα.

Η επικάλυψη από Κασσίτερο προστατεύει την εσωτερική δομή του αγκιστριού από τη διάβρωση και η φωτεινότητά του τραβά την προσοχή με κάθε χτύπημα του καλαμιού μας.

Η ίσια μύτη του αγκιστριού διασφαλίζει γρήγορη και βαθιά διείσδυση στα σαγόνια του αλιεύματος.

Διατίθενται σε μεγέθη από 1,8 γρ ως και 5 γρ και με μεγέθη αγκιστριών από Νο #6 ως και Νο #2.

Κάθε συσκευασία περιέχει 5 τεμάχια.

Αγκίστρι Μέγεθος
#2 3,5 γρ / 5 γρ
#4 1,8 γρ / 2,5 γρ / 3,5 γρ
#6 1,8 γρ / 2,5 γρ
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
18 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας