Μολυβοκεφαλές X Zone Tungsten Weedless Wacky

Μολυβοκεφαλές X Zone Tungsten Weedless Wacky

X Zone
09.0427
Διαθέσιμες
9,00 €
Με ΦΠΑ

Ένα εξειδικευμένο και κατασκευασμένο για στοχευόμενο ψάρεμα προϊόν, είναι η μολυβοκεφαλή της X Zone lures, Tungsten Weedless Wacky. Μια μολυβοκεφαλή σχεδιασμένη ειδικά για την αρματωσιά Wacky.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα εξειδικευμένο και κατασκευασμένο για στοχευόμενο ψάρεμα προϊόν, είναι η μολυβοκεφαλή της X Zone lures, Tungsten Weedless Wacky. Μια μολυβοκεφαλή σχεδιασμένη ειδικά για την αρματωσιά Wacky.

Χρησιμοποιώντας κι εδώ το Βολφράμιο, η X Zone lures δίνει στον σύγχρονο ψαρά το κάτι παραπάνω για να αυξήσει τον ρυθμό των strikes και να έχει το πλεονέκτημα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες έναντι των αλιευμάτων. Αρματώστε το True Center Stick της X Zone lures, ή οποιοδήποτε σιλικονούχο Stickbait με την Tungsten Weedless Wacky και διαπιστώστε την διαφορά που προσφέρει στην ευαισθησία και στην ανάγνωση, ειδικά του βραχώδη βυθού, σε σχέση με ένα απλό αγκίστρι Wacky.

Ακόμη δείτε την φυσική κίνηση που αποκτά το Stickbait λόγω της έλλειψης του εσωτερικού έρματος που χρησιμοποιείται συνήθως κατά την αρματωσιά Neko. Η προστατευτική «βελόνα» που διαθέτει σχεδόν κάθετα τοποθετημένη με το σώμα του αγκιστριού, προσφέρει προστασία κατά των εμπλοκών στην βλάστηση του βυθού μειώνοντας σημαντικά τις απώλειες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την μολυβοκεφαλή Tungsten Weedless Wacky είτε απλώς καρφώνοντας την στην μέση του stickbait, έχοντας πάντα υπόψη πως με τον τρόπο αυτό προκαλείται φθορά της σιλικόνης, με αποτέλεσμα το εύκολο κόψιμο των σιλικόνων μας, ή χρησιμοποιώντας το Ο-Ring της X Zone lures σε συνδυασμό με το αντίστοιχο εξάρτημα αρμάτωσης για Wacky Rig από την X Zone Lures.

Κωδικός

Βάρος

Χρώμα

Συσκευασία

TWWJBK18

1/8 oz - 3,5 γρ

Μαύρο

2 τμχ

TWWJBK316

3/16 oz - 5,3 γρ

Μαύρο

2 τμχ

TWWJBK14

1/4 oz - 7 γρ

Μαύρο

2 τμχ

TWWJGP18

 1/8 oz- 3,5 γρ 

Green Pumpkin

2 τμχ

TWWJGP316

3/16 oz - 5,3 γρ

Green Pumpkin

2 τμχ

TWWJGP14

1/4 oz - 7 γρ

Green Pumpkin

2 τμχ
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
00002.5,1 - 10 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας