Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do
Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do
Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do
Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do
Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do
Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do
Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do
Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do
Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do
Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do

Μολυβοκεφαλές Major Craft Aji-Do

Major Craft
09.0459
Διαθέσιμο
4,90 €
Με ΦΠΑ

Η μολυβοκεφαλή Aji-Do διαθέτει μια σημαντική λεπτομέρεια στο κοτσάνι του αγκιστριού, μια μικρή glow απόφυση, η οποία «κλειδώνει» το σιλικονούχο μας πάνω στη μολυβοκεφαλή.

Βάρος
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H τάση στα σιλικονούχα τεχνητά είναι η δυναμική τεχνική του «darting». Με αυτή την τεχνική και με σιλικόνες τύπου Jerkbait, δεν έχουμε να κάνουμε με απλές σταθερές ανακτήσεις, αλλά με έντονα χτυπήματα του καλαμιού μας (Jerks και Twitches) τα οποία κάνουν τη σιλικόνη μας να πετάγεται απρόβλεπτα προς κάθε κατεύθυνση μέσα στο νερό, μιμούμενη ένα πληγωμένο, πανικόβλητο ψάρι λείας.

Το σωστό darting απαιτεί μεταξύ άλλων την υδροδυναμική που προσφέρουν τριγωνικές μολυβοκεφαλές. Η τεχνική του Darting δε μπορεί να εκτελεστεί άρτια με οποιαδήποτε μολυβοκεφαλή, ενώ είναι αυτός ο τρόπος ανάκτησης που θα «ξεκλειδώσει» τα ψάρια τις μέρες που τρέφονται ενεργητικά.

Επίσης, η καμπύλη του αγκιστριού είναι σε αμβλεία γωνία, ώστε να μπορείτε να το περάσετε, χωρίς να προκαλέσετε ζημιά, στο σώμα της σιλικόνης σας.

Η μολυβοκεφαλή Aji-Do διαθέτει άλλη μια σημαντική λεπτομέρεια στο κοτσάνι του αγκιστριού, μια μικρή glow απόφυση, η οποία «κλειδώνει» το σιλικονούχο μας πάνω στη μολυβοκεφαλή. Έτσι λύνεται το θέμα του γλιστρήματος πάνω στη δράση, είτε του καλαμιού και των εντολών μας, είτε των μικρόψαρων που έχουν την τάση να αρπάζουν την άκρη των τεχνητών σιλικόνης. Σκοπός του είναι να «κλειδώνει» την σιλικόνη πάνω στην μολυβοκεφαλή, να μην τις επιτρέπει να γλιστράει με τη χρήση και, όσον αφορά σε μικρότερα μεγέθη, να μην μπορούν τα λιανόψαρα να την αποσπάσουν με επιπόλαια τραβήγματα και τσιμπηματάκια. Η φωσφορούχα απόφυση είναι πραγματικά αναγκαία σε μια τόσο έντονη και δυναμική τεχνική, προκειμένου η σιλικόνη να παραμένει στη θέση της και τα χτυπήματα να αποδίδουν ένα σωστό κάρφωμα.

Η ίσια μύτη του αγκιστριού διασφαλίζει γρήγορη και βαθιά διείσδυση στα σαγόνια του αλιεύματος.

Διατίθενται σε μεγέθη από 1,25 γρ ως και 3 γρ.

Κάθε συσκευασία περιέχει 5 τεμάχια.

Tεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατηγορία: Μολυβοκεφαλή Ajing / Light Rock Fishing
  • Διαθέσιμες σε τέσσερα μεγέθη από 1,25 γρ ως και 3 γρ.
  • Τεχνικές: Ajing / Light Rock Fishing
  • 5 τμχ ανά Συσκευασία
  • Κωδικός: AD-Head
Μέγεθος Διαθέσιμα Βάρη
Small 1,25 γρ
Medium 1,25 γρ
Large 1,5 γρ / 2 γρ / 2,5 γρ / 3 γρ
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
7 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας