Μολυβοκεφαλές Xesta Hyper Head Touch Down Dart

Μολυβοκεφαλές Xesta Hyper Head Touch Down Dart

Xesta
09.0353
Διαθέσιμη
9,90 €
Με ΦΠΑ

Μεγάλου μεγέθους jig heads από την εταιρία Xesta, σχεδιασμένες για να σας δώσουν λύσεις όταν θέλετε να φτάσετε στα κατώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης, κάτω από τα 20 μέτρα, βάθος το οποίο είναι δύσκολο να φτάσετε με άλλου τύπου μολυβοκεφαλές.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μεγάλου μεγέθους jig heads από την εταιρία Xesta, σχεδιασμένες για να σας δώσουν λύσεις όταν θέλετε να φτάσετε στα κατώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης, κάτω από τα 20 μέτρα, βάθος το οποίο είναι δύσκολο να φτάσετε με άλλου τύπου μολυβοκεφαλές.

Οι Touch Down Dartλόγω του σχήματός τους, δίνουν πολύ καλή πλεύση στη σιλικόνη μας, αλλά και αληθοφάνεια κατά το βύθισμα. Η βασική τους διαφορά με άλλα μοντέλα Jig heads της Xesta, είναι ότι δε διαθέτουν αγκίστρι, αλλά βασίζονται στην προσθήκη Assist Hook (κλέφτη) στην κοιλιά, ή στην ουρά της σιλικόνης. Απευθύνονται συνεπώς στους φίλους κάθετων τεχνικών που αρέσκονται να φτιάχνουν τις δικές τους αρματωσιές.

Οι Touch Down Dart παράγεται σε μεγάλα μεγέθη για να μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλου μεγέθους σιλικονούχα δολώματα. Ταυτόχρονα διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά των κεφαλών Touch-Down, όπως την οριζόντια βύθιση, τις κινήσεις darting, τις περιστροφές «wobbling» και την άριστη διαχείριση ρευμάτων. Η μύτη της μολυβοκεφαλής Xesta διαθέτει υδροδυναμικό σχήμα με αποτέλεσμα να παράγει κινήσεις darting με κάθε χτύπημα του καλαμιού σας.

Οι Xesta Touch Down Dartμπορούν να προσδώσουν τρεις διαφορετικές κινήσεις στη σιλικόνη σας. Θα τις επιτρέψουν να βυθιστούν, να κολυμπήσουν με έντονες κινήσεις darting και να διατηρήσουν και τρέμουλο. Οι μολυβοκεφαλές Touch Down μπορούν να πραγματοποιήσουν όλες τις παραπάνω κινήσεις, σε απόλυτη ισορροπία. Όταν διακόψετε την ανάκτηση, θα διατηρήσουν την σιλικόνη σας σε οριζόντια θέση, δίνοντας την ευκαιρία σε κοντινά θηράματα να επιτεθούν.

Τα δύο βαθουλώματα που διαθέτουν σε κάθε πλευρά της κεφαλής, παράγουν ροή νερού με αναταράξεις και υποχρεώνουν ένα τμήμα της ουράς της σιλικόνης να δονείται και να παράγει μοναδική κίνηση.

Λόγω της στιβαρής της κατασκευής, η Xesta Touch Down, μπορεί να οδηγήσει την σιλικόνη σας σε βάθη που μέχρι τώρα, μόνο πλάνοι μπορούσαν να φτάσουν και να παράγει τις ήπιες δονήσεις που παράγει ένα τεχνητό σιλικόνης. Συνεπώς τόσο το εύρος των τεχνητών, όσο και των τεχνικών, όσο και εκείνο των αλιευμάτων που μπορείτε να προσεγγίσετε αυξάνουν σημαντικά.

Βάρος Συνολικό Μήκος Μήκος Κεφαλής Χρώμα
40 γρ 7 εκ 3,4 εκ Ροζ, Ασημί, Φωσφοριζέ
60 γρ 7,5 εκ 3,7 εκ Ροζ, Ασημί, Φωσφοριζέ
80 γρ 8 εκ 4 εκ Ροζ, Ασημί, Φωσφοριζέ
100 γρ 9 εκ 4,5 εκ Ροζ, Ασημί, Φωσφοριζέ
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00005.40,1 - 60 γρ
00006.60,1 - 90 γρ
00007.90,1 - 120 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας