Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ
Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ
Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ
Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ
Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ
Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ
Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ
Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ
Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ
Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ

Savage Gear SG2 Hybrid Τζάκετ

Savage Gear
76.0070
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
152,90 €
Με ΦΠΑ

Φορέστε το τζάκετ Hybrid SG2, το οποίο διαθέτει διπλή επένδυση, είναι αδιάβροχο και διαπνέον, γεμάτο με έξυπνες σχεδιαστικές καινοτομίες, τόσο καλές, που θα ξεχάσετε ότι το φοράτε.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όταν ο καιρός παίρνει μια από τις απρόβλεπτες στροφές του και είστε ήδη έξω και ψαρεύετε, χρειάζεστε ρούχα υψηλής ποιότητας στα οποία μπορείτε να βασιστείτε, για να σας κρατήσουν έξω και να σας κρατήσουν να ψαρεύετε.

Φορέστε το τζάκετ Hybrid SG2, το οποίο διαθέτει διπλή επένδυση, είναι αδιάβροχο και διαπνέον, γεμάτο με έξυπνες σχεδιαστικές καινοτομίες, τόσο καλές, που θα ξεχάσετε ότι το φοράτε. Το σακάκι είναι αδιάβροχο και επιτρέπει την αποβολή της υγρασίας χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του από νάιλον υλικό Taslon και την επικάλυψη PU, με φινίρισμα DWR.

Η Savage Gear σχεδίασε το SG2 Hybrid Jacket ώστε να διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία μας εξυπηρετούν στο ψάρεμα, όπως μαλακές, ελαστικές μανσέτες από ύφασμα, οι οποίες προσαρμόζονται με Velcro, μεγάλες τσέπες στο στήθος, ευρύχωρα μανίκια για να μπορείτε να κάνετε βολές χωρίς να σας εμποδίζει, αδιάβροχα φερμουάρ, γιακά με επένδυση fleece και γείσο στην κουκούλα.

Η Savage Gear δεν αμέλησε και την αισθητική του μπουφάν και παρήγαγε ένα κομψό σχέδιο, το οποίο ταιριάζει και με άλλες δραστηριότητες όπως πεζοπορία στα βουνά, ή βόλτα στην πόλη. Είναι ένα σακάκι για όλες τις περιστάσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνικό, μπουφάν διπλής επένδυσης
  • Αδιάβροχο και διαπνέον, 10.000mm/ 3.000 MVP
  • Ανθεκτικό ύφασμα Taslon 100% νάιλον με επικάλυψη PU
  • Φινίρισμα DWR
  • Τσέπη με fleece εσωτερικά
  • Μεγάλες μπροστινές τσέπες
  • Διχτυωτή επένδυση Mesh για μεγαλύτερη άνεση
Κωδικός Μέγεθος Στήθος Μέση Μανίκι Μήκος
73719 M 64 εκ 60 εκ 82,5 εκ 73 εκ
73720 L 66 εκ 62 εκ 84 εκ 75 εκ
73721 XL 68 εκ 64 εκ 85,5 εκ 77 εκ

size-chart

1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας