Πένσα Tubertini SK-1
Πένσα Tubertini SK-1
Πένσα Tubertini SK-1
Πένσα Tubertini SK-1
Πένσα Tubertini SK-1
Πένσα Tubertini SK-1
Πένσα Tubertini SK-1
Πένσα Tubertini SK-1
Πένσα Tubertini SK-1
Πένσα Tubertini SK-1

Πένσα Tubertini SK-1

Tubertini
28.0263
Διαθέσιμη
7,00 €
Με ΦΠΑ

Η πένσα SK-1 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, για συνολική προστασία κατά της διάβρωσης.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μικρού μεγέθους και χαμηλού βάρους πένσα - εργαλείο από την Ιταλική εταιρία Tubertini. Η πένσα SK-1 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, για συνολική προστασία κατά της διάβρωσης.

Εκτός από την απλή λειτουργεία πένσας, μπορείτε να ανοίξετε διαχωριζόμενους κρίκους (split), ή να κόψετε πετονιά monofilament, ή νήμα.

Είναι μικρή σε μέγεθος, εργονομικού σχεδιασμού και μπορεί να χωρέσει σε κάθε κασετίνα, ή τσέπη γιλέκου. Διαθέτει ασφάλεια με την οποία παραμένει κλειστή και έλασμα το οποίο την κρατά σε ανοιχτή θέση.

Η πένσα της Tubertini, SK-1 διαθέτει επίσης αντιολισθητικές λαβές ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και με βρεγμένα χέρια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός: 91532
  • Μήκος: 12,5 εκ
15 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας