Αόρατη Μεσινέζα Varivas Light Game Fluorocarbon Shock Leader Ti-F

Varivas Light Game Fluorocarbon Shock Leader Ti-F

Varivas
08.0108
Διαθέσιμο
14,50 €
Με ΦΠΑ

Η Light Game Shock Leader είναι μια Premium επιλογή flurocarbon leader, η οποία παράγεται στην Ιαπωνία από την Varivas, για να φτιάξετε αόρατα παράμαλα με νήμα.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Light Game Shock Leader είναι μια Premium επιλογή flurocarbon leader, η οποία παράγεται στην Ιαπωνία από την Varivas, για να φτιάξετε αόρατα παράμαλα με νήμα. Παράγεται από 100% υλικό Fluorocarbon.

Η συγκεκριμένη Leader κατασκευάζεται με ειδική επικάλυψη Τιτανίου (Titanium Coating), η οποία αυξάνει περαιτέρω το όριο θραύσης και την αντοχή κατά της φθοράς. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία της Varivas, Super Tough Coating (SP-T) για αυξημένη αδιαβροχοποίηση, η Shock Leader Ti-F αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, η οποία θα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά της για πολύ καιρό. Αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική επιλογή για τους φίλους του Light Rock Fishing καθώς μεταξύ των προηγουμένων, παρέχει και εξαιρετική ευαισθησία και την ελάχιστη δυνατή ελαστικότητα για την απόσβεση απότομων τιναγμάτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ελάχιστη ελαστικότητα για αποφυγή θραύσης σε απότομα τινάγματα
  • Πολύ καλή αντοχή κατά της τριβής
  • Μεγάλη αντοχή στον κόμπο
  • Χρώμα: Διαφανές
  • Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία
Διάμετρος (χιλ) PE Αντοχή (lbs) Αντοχή (κιλά) Μήκος
0,128 0,6 2,5 1,1 30 μ
0,148 0,8 3,0 1,4 30 μ
0,165 1,0 4,0 1,8 30 μ
0,185 1,2 5,0 2,3 30 μ
0,205 1,5 6,0 2,7 30 μ
0,235 2,0 8,0 3,6 30 μ
Μήκος Πετονιάς
00002.20 - 60 μέτρα
Πάχος
0,11 - 0,20 χιλ
0,21 - 0,35 χιλ
PE #0,6
PE #0,8
PE #1,0
PE #1,2
PE #1,5
PE #2,0
Είδος Πετονιάς
Αόρατη
7 αντικείμενα
Νέο

Τεχνολογία SP-T

Η SP-T είναι μια - εξαιρετικής αντοχής - επικάλυψη ρητίνης η οποία απλώνεται σαν ένα φιλμ γύρω από τη μεσινέζα, μειώνοντας την απορρόφηση νερού και τη φθορά από τριβή. Επίσης βελτιώνει την επίτευξη μακρινών βολών και ενισχύει τη μακροζωΐα της.

Επικάλυψη NON (Non-Stress)

Η τεχνολογία NON (Non Stress) της Varivas είναι μια - εξαιρετικής αντοχής - επικάλυψη η οποία απλώνεται σαν ένα φιλμ γύρω από τη μεσινέζα, μειώνοντας την απορρόφηση νερού, αυξάνοντας την προστασία ενάντια σε διάβρωση, τριβή και ακτίνων Ultraviolet (UV). Η επικάλυψη NON αυξάνει και τη δύναμη της μεσινέζας.

Fluorocarbon Fishing Line

Η μεγάλη ευαισθησία και η αντοχή στη χρήση, είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά για κάθε fluorocarbon η οποία χρησιμοποιείται ως shock leader. Οι μεσινέζες Varivas διαθέτουν μεγάλη αντοχή κατά της τριβής, όταν έρχονται σε επαφή με ξένα σώματα. Το ειδικό τους βάρος, βοηθά σημαντικά κατά τη χρήση βυθιζόμενων τεχνητών. Οι συμβατικές fluorocarbon υστερούν στην ευελιξία και στην ευκαμψία του υλικού τους. Οι Fluorocarbon της Varivas παράγονται από προηγμένα υλικά και νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο εύκαμπτες.

Μεγαλύτερη αντοχή για βαριά χρήση, σε μικρότερες διατομές.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας