• -10%
Πλάνοι Xesta After Burner Mini

Πλάνοι Xesta After Burner Mini

Xesta
05.0171
Διαθέσιμοι
6,75 € 7,50 € -10%
Με ΦΠΑ

Για την ολοένα και πιο δημοφιλή τεχνική του Light Rock Fishing (LRF), τα πλανάκια Xesta Mini After Burner αποτελούν μια άριστη επιλογή εάν κυνηγάτε θηράματα όπως Λαυράκια, Λίτσες, Μελανούρια, Κοκκάλια, Στήρες, ακόμα και Λούτσους.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Για την ολοένα και πιο δημοφιλή τεχνική του Light Rock Fishing (LRF), τα πλανάκια Xesta Mini After Burner αποτελούν μια άριστη επιλογή εάν κυνηγάτε θηράματα όπως Λαυράκια, Λίτσες, Μελανούρια, Κοκκάλια, Στήρες, ακόμα και Λούτσους. Ανάλογα με το μέγεθος και την τεχνική σας, μπορείτε επίσης να κυνηγήσετε Φαγκρόπουλα, Σκαθάρια και Σαργούς.

Η Xesta έχοντας μοναδική εμπειρία στην κατασκευή πλάνων, επιστράτευσε όλη την τεχνογνωσία της και την διοχέτευσε σε ελάχιστα γραμμάρια μετάλλου.

Σίγουρα δεν θα λείπουν από την κασετίνα σας καθώς πολλές φορές απαιτείται μεγάλη βολή για να φτάσουμε την ζώνη επίθεσης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, όπου στις παραλίες μας αυξάνεται η κίνηση. Και αν προς το παρόν λείπουν, τότε σίγουρα τα έχετε ακούσει. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Xesta Mini After Burner που τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

Οι χρωματισμοί τους είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που κερδίζει τις εντυπώσεις, όχι μόνο λόγω των μοναδικών χρωμάτων αλλά και λόγω της μεγάλης γκάμας που διαθέτει στο χρωματολόγιό της η Ιαπωνική εταιρία. Η Xesta έχει πραγματικά επενδύσει στον τομέα των Micro Jigs και αυτό είναι φανερό. Θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε χρώματα φυσικά, έντονα, ιδανικά για κάθε περιοχή, βάθος και ψάρι.

Όμως η Xesta δεν σταμάτησε στο φινίρισμα, αλλά επένδυσε και στη διάρκεια ζωής των ανεξίτηλων χρωμάτων της. Τα χρώματα των After Burner Mini θα αντισταθούν σε δαγκώματα και θα παραμείνουν «ζωντανά» για πολλά ψαρέματα. Οι χρωματισμοί των After Burner προέρχονται από ολόγραμμα, διαθέτουν 3D λέπια και ή καθρέφτες για να αποδώσουν το ιδανικό εφέ. Την εικόνα συμπληρώνουν τα αληθοφανή μάτια που - και αυτά - μένουν στη θέση τους ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις.

Τα συγκεκριμένα Micro Jigs διαθέτουν ένα πολύ καλά, γεωμετρικά μελετημένο σχήμα και ένα πολύ καλά ζυγισμένο σώμα, που τους προσδίδει μοναδική κίνηση. Χαρακτηριστικό των Xesta After Burner είναι η τοποθέτηση του κέντρου βάρους τους στη μέση του σώματός τους, με αποτέλεσμα να είναι εύκολα στη χρήση, ακόμα και από τον αρχάριο φίλο του LRF.

Επίσης θα παρατηρήσετε, την επίπεδη επιφάνεια του κεφαλιού, η οποία επιτρέπει στον πλάνο να φέρει ελάχιστη αντίσταση στο νερό και να μας επιτρέπει να τον ανακτάμε εύκολα και γρήγορα στη ζώνη επίθεσης, ενώ δεν επηρεάζεται σημαντικά από θαλάσσια ρεύματα.

Οι πλάνοι Xesta After Burner διαθέτουν μοναδική βολή, αλλά με την επαφή τους με το νερό, αρχίζουν να πραγματοποιούν πλευρικές κινήσεις - προς τα δεξιά και αριστερά - προσομοιάζοντας την εικόνα τραυματισμένου μικρόψαρου, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα ελιγμούς «φύλλου που πέφτει». Η ταχύτητα βύθισής τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αργή, προς μέση.

Κάτι πάρα πολύ συνηθισμένο με αυτό το πλανάκι είναι ότι ο ψαράς συχνά δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα, εφόσον πολλές επιθέσεις έρχονται κατά την ελεύθερη βύθιση. Όμως μικρά, κοφτά τινάγματα του καλαμιού και ξανά απελευθέρωση, θα δώσουν την απαιτούμενη πνοή ζωής που χρειάζεται ο πλάνος για να ξεγελάσει και το πιο δύσπιστο θήραμα.

Ψαρέψτε τα με διαδοχικά χτυπήματα και ενδιάμεσες παύσεις, αφήνοντάς τα να βυθιστούν προς τον πυθμένα και να δείξουν τη δράση τους. Αν επιλέξετε να ψαρέψετε σε μεσόνερα, μπορείτε να δοκιμάσετε σταθερή ανάκτηση, με την μύτη του καλαμιού προς την επιφάνεια, εμπλουτίζοντας την κίνηση με μικρά χτυπήματα.

Τα Xesta After Burner Mini είναι εξοπλισμένα με δύο κρίκους, έναν μπροστά και έναν πίσω. Είναι εξοπλισμένα με σαλλαγκιές Cultiva ST-36BC για μεγάλη αντοχή στο χρόνο, ακόμα και μετά από πολλά χτυπήματα. Χρησιμοποιήστε παραμάνα για το αρμάτωμα και αν είστε φίλος των παραλλαγών δοκιμάστε να προσθέσετε assist hooks στον μπροστινό κρίκο.

Για το ψάρεμά τους χρησιμοποιήστε λεπτό νήμα από 0,4 έως 0,6 ΡΕ και καλάμι με Casting Weight κάτω των 10 γρ.

Αρκετοί χρήστες των συγκεκριμένων πλάνων προτιμούν στις αγορές τους μοντέλα τα οποία διαθέτουν σαλαγκιά και assist hook, και ανάλογα με την τεχνική στην οποία θα τους χρησιμοποιήσουν (LRF, Shore Jigging), κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις.

Οι πλάνοι που διαθέτουν μόνο σαλαγκιά, έχουν συχνά και επιπόλαια καρφώματα, αλλά και συχνά σκαλώματα στο βυθό. Η σαλαγκιά από μόνη της πιάνει ψάρια με μεγάλο στόμα, αλλά χάνει και πολλά ψάρια.

Οι πλάνοι που διαθέτουν μόνο Assist Hooks γλυτώνουν αισθητά τα σκαλώματα στο βυθό και φυσικά τα χαμηλού βάρους και μικρά σε μέγεθος assist hooks, θα οδηγηθούν μέσα στο στόμα του ψαριού κατά το στάδιο της αναρρόφησης με αποτέλεσμα ένα σίγουρο κάρφωμα. Προτιμήστε τα μονά, ή διπλά σε ψάρεμα κοντά στο βυθό, σε περιοχές με δύσκολη διαμόρφωση.

Τα διπλά Micro Assist hooks δεν χαρίζονται σε κανένα θήραμα και ειδικότερα στα μαύρα, τους Σαργούς και τα Συναγριδόπουλα. Με την χρήση μόνο micro assist hooks, πετυχαίνουμε ακόμα καλύτερη κίνηση του πλάνου, ιδιαίτερα φυσική κατά τη βύθιση, χωρίς περιττά μεταλλικά κροταλίσματα. Για όσους ασχολούνται με το Shore Jigging, ήδη θα έχουν δει σημαντικά κοινά στο σημείο αυτό.

Το αρμάτωμα με Σαλαγκιά και με Assist Hooks, εξασφαλίζει σίγουρα καρφώματα, καθώς η συνεργασία σαλλαγκιάς και Assist Hook δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στο θήραμα να "ξεψαρίσει", αλλά δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον πλάνο, αν αυτός μπλέξει στο βυθό. Αποτελούν ιδανικό συνδυασμό αν ψαρεύουμε σε μικρό βάθος Κοκάλια, Ζαργάνες, Μελανούρια και δεν πλησιάζουμε στον πάτο.

Μήκος

Βάρος

Τύπος

Αγκίστρι

3,3 εκ

3 γρ

Βυθιζόμενο

#16

Μήκος

Βάρος

Τύπος

Αγκίστρι

3,9 εκ

5 γρ

Βυθιζόμενο

#14

Μήκος

Βάρος

Τύπος

Αγκίστρι

4,3 εκ

7 γρ

Βυθιζόμενο

#12

Μήκος

Βάρος

Τύπος

Αγκίστρι

5,3 εκ

12 γρ

Βυθιζόμενο

#10

Μήκος

Βάρος

Τύπος

Αγκίστρι

6,1 εκ

15 γρ

Βυθιζόμενο

#8

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
4571295635063
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας