Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Maki Maki FS-434

Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Maki Maki FS-434

Hayabusa
05.0274
Διαθέσιμο
8,50 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Hayabusa FS434 είναι ευέλικτα τεχνητά δολώματα Ultra Light, τα οποία μπορούν να προσελκύσουν πληθώρα αλιευμάτων με την αργή βύθισή τους. Απευθύνονται στις ανάγκες των φίλων του Light και Heavy Rock Fishing.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Hayabusa FS434 είναι ευέλικτα τεχνητά δολώματα Ultra Light, τα οποία μπορούν να προσελκύσουν πληθώρα αλιευμάτων με την αργή βύθισή τους. Απευθύνονται στις ανάγκες των φίλων του Light και Heavy Rock Fishing.

Οι Hayabusa MakiMaki είναι μικρού μεγέθους και πολύ χαμηλού βάρους jigs, τα οποία μπορούν να ξεκλειδώσουν δύσκολα αλιεύματα όπως Μελανούρια και Σαργούς. Ταυτόχρονα προκαλούν τα κυνηγετικά ένστικτα μεγαλύτερων θηρευτών όπως μικρά Γοφάρια, Λούτσους και Κοκάλια. Με το μικροσκοπικό τους μέγεθος, οι πλάνοι FS434 παράγουν μια κίνηση αργής βύθισης και προκαλούν με την παρουσία τους νωχελικά ψάρια, σε ζώνες χαμηλής δραστηριότητας της υδάτινης στήλης, ή κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν και το κυνήγι περιορίζεται.

Οι πλάνοι Jack Eye FS434 έχουν ένα βασικό στοιχείο τυπωμένο στο DNA τους, το οποίο δηλώνει ότι “ψάρια μπορούν να πιαστούν από την περιστροφική κίνηση rolling”. Διασφαλίζοντας ότι διατηρείται η ισορροπία τους και η βασική τους δράση, η εταιρία Hayabusa πρόσθεσε στην ουρά τους μια ανακλαστική λεπίδα η οποία κινείται ελεύθερα. Η λεπίδα παράγει μια πολύ ελκυστική κίνηση, απλά με σταθερή ανάκτηση, καθώς περιστρέφεται, παράγωντας γρήγορες αναλαμπές και προκαλώντας την περιέργεια ψαριών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Την ίδια προκλητική κίνηση παράγουν οι Jack Eye MakiMaki καθώς βυθίζονται, με την λεπίδα να περιστρέφεται να καλεί για επίθεση.

Οι πλάνοι Hayabusa Jack Eye FS434 διαθέτουν άλλο ένα, μοναδικό, σχεδιαστικό χαρακτηριστικό. Η μία πλευρά τους είναι απόλυτα επίπεδη και η άλλη πιο στρογγυλή, με όγκο. Η πλευρά η οποία διαθέτει όγκο, μοιάζει να αποτελείται από δύο έδρες οι οποίες τέμνονται μεταξύ τους, όπως μια πυραμίδα στην κορυφή της. Αποτέλεσμα των δύο διαφορετικών πλευρών είναι μια κίνηση, παρόμοια με φύλλο που πέφτει, κατά τη βύθιση, με εναλασσόμενο ρυθμό, σχεδόν ακαθόριστο. Αλλά η Hayabusa δεν σταμάτησε εδώ. Για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ογκώδη πλευρά του πλάνου FS434, χρησιμοποίησε διαφορετικό χρώμα, για κάθε μία από τις δύο τεμνόμενες έδρες. Συνεπώς δεν προκαλείται μόνο ακαθόριστη κίνηση του πλάνου κατά τη βύθιση, αλλά και οπτική διαφοροποίηση, καθώς τα χρώματα εναλάσσονται στο οπτικό πεδίο του αλιεύματος.

Οι πλάνοι LRF Jack Eye FS434 είναι εξοπλισμένοι με σαλαγκιά, σε ανοιγόμενο κρίκο. Έτσι η Hayabusa σας παρέχει την ελευθερία να αφαιρέσετε την λεπίδα, ή να αντικαταστείσετε την σαλαγκιά με Micro Assist Hooks όταν το κρίνεται αναγκαίο.

Κωδικός Βάρος Μήκος Διαθέσιμα Χρώματα
FS-434 3 γρ 2,8 εκ 1, 2, 3, 4, 5
FS-434 5 γρ 3,4 εκ 1, 2, 3, 4, 5
FS-434 7 γρ 3,8 εκ 1, 2, 3, 4, 5
FS-434 10 γρ 4,3 εκ 1, 2, 3, 4, 5

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας