Πλάνοι Hearty Rise Sitenkiba II

Πλάνοι Hearty Rise Sitenkiba II

Hearty Rise
05.0133
Διαθέσιμο
17,90 €
Με ΦΠΑ

Ο Hearty Rise Sitenkiba II είναι ένας μοναδικός πλάνος βασισμένος στο προγενέστερο μοντέλο αλλά σε Extra Slim έκδοση.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Hearty Rise δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού βρίσκεται στον Ελληνικό χώρο πάνω από μια δεκαετία και εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές για τους αλιείς, λάτρεις του ψαρέματος με πλάνους.

Πριν από μερικά χρόνια παρουσίασε τον Sitenkiba, έναν πλάνο Slow ο οποίος ξεχώρισε για τις επιδόσεις του με τεχνικές Slow Jigging, Slow Pitch και Long Fall, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. τόσο στον Ελληνικό όσο και στον ξένο χώρο. Η Hearty Rise δημιούργησε ένα ακόμα μοναδικό πλάνο, τον Sitenkiba II, ο οποίος μας υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Ο Hearty Rise Sitenkiba II είναι ένας μοναδικός πλάνος βασισμένος στο προγενέστερο μοντέλο αλλά σε Extra Slim έκδοση.

Η Hearty Rise γνωρίζει ότι τα θηράματα αρέσκονται στους πλάνους λεπτού προφίλ, τεχνικά όμως είναι δύσκολο να τους δώσεις κίνηση. Και όμως η Hearty Rise το πέτυχε. Με σωστό σχεδιασμό του σχήματος και κατανομή βάρους, ο Sitenkiba II αποτελεί έναν εκπληκτικό Slow Jigging πλάνο με ελάχιστη αντίσταση στο χτύπημα και εκπληκτικά αποτελέσματα στο ψάρεμα. Το φινίρισμα όπως και στον αρχικό Sitenkiba είναι πολύ ενισχυμένο και δεν φθείρεται, ενώ οι χρωματισμοί είναι δημοφιλείς στα νερά της Μεσογείου. Ο πλάνος διαθέτει από την μια πλευρά έντονο μάτι και ισχυρές αντανακλάσεις και από την άλλη τα βασικά χρώματα καθώς και φωσφορούχες ρίγες που τραβάνε έντονα την προσοχή, λόγω της αντίθεσης που δημιουργούν.

Αλλά η Hearty Rise δεν σταμάτησε εκεί και πρόσθεσε άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Εκτός από Half Pitch και Long Fall, οι Sitenkiba II δουλεύουν άψογα και με Speed Jigging, επιτρέποντας μας να αυτοσχεδιάζουμε και να προσαρμόζουμε τις κινήσεις μας στις ορέξεις των ψαριών. Επίσης, το λεπτό τους προφίλ δεν τους επιτρέπει να επηρεάζονται από την ταχύτητα των ρευμάτων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει σε μικρά μεγέθη και συγκεκριμένα σε 60, 80 και 100 γραμμάρια για τους φίλους του Shore Jigging. Το αεροδυναμικό τους σχήμα και το λεπτό τους προφίλ, θα σας επιτρέψουν να τους εκτοξεύσετε πολύ μακριά. Όταν έρθουν σε επαφή με το νερό και πραγματοποιήσετε το πρώτο σας χτύπημα με το καλάμι, θα διαπιστώσετε ότι πραγματοποιούν εντυπωσιακές περιστροφές και ελιγμούς που προκαλούν τα θηράματα από μακριά. Τα μεγαλύτερα μεγέθη στα 140 και 170 γρ προορίζονται για κάθετες τεχνικές Jigging.

O χρωματισμός WTL στα 60, 80 και 100 γρ διατίθεται σε στυλ Ζέβρας με λωρίδες φωσφόρου.

Βάρος

Μήκος

Διαθέσιμα Χρώματα
60 γρ - WTL, BPL, PKL, BUL, GNL
80 γρ - WTL, BPL, PKL, BUL, GNL
100 γρ - WTL, BPL, PKL, BUL, GNL
140 γρ 18,3 εκ PKL, WTL, BUL, OGL, GNL
170 γρ 19,7 εκ WTL, PKL

Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας