Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Kunekune FS419

Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Kunekune FS419

Hayabusa
05.0275
Διαθέσιμο
10,20 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Hayabusa FS419 θα σας εντυπωσιάσουν με την ικανότητα βολών που διαθέτουν και την ευκολία αξιοποίησής τους. 

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Hayabusa FS419 θα σας εντυπωσιάσουν με την ικανότητα βολών που διαθέτουν και την ευκολία αξιοποίησής τους. Οι συγκεκριμένοι πλάνοι είναι λεπτοί, αλλά με μεγαλύτερο πλάτος απ᾽ότι άλλα πλανάκια της ίδιας κατηγορίας. Το λεπτό τους προφίλ και το μεγαλύτερο πλάτος τους, τους καθιστούν κατάλληλους για παράκτιες τεχνικές αλλά και για κάθετο ψάρεμα από βάρκα.

Το σώμα τους είναι μεταλλικό και ασύμμετρο. Κάθε πλευρά διαφέρει από την άλλη. Η μία πλευρά του Jack Eye Kunekune είναι απόλυτα επίπεδη και η άλλη πιο στρογγυλή, με όγκο. Η πλευρά η οποία διαθέτει όγκο, μοιάζει να αποτελείται από δύο έδρες οι οποίες τέμνονται μεταξύ τους, όπως μια πυραμίδα στην κορυφή της. Η πλευρά με περισσότερο όγκο διαθέτει επεξεργασία με ιριδίζουσες λεπτομέρειες, οι οποίες προκαλούν ένα εντυπωσιακό εφέ στα μάτια υποψηφίων θηρευτών. Καθώς επίσης ο πλάνος Hayabusa  Kunekune παράγει κατά τη βύθισή του κίνηση φύλλου που πέφτει από δέντρο, προβάλει σε κάθε στάδιο της πτώσης και διαφορετική πλευρά του πλάνου. Αλλά η Hayabusa δεν σταμάτησε εδώ. Για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ογκώδη πλευρά του πλάνου FS419, χρησιμοποίησε διαφορετικό χρώμα, για κάθε μία από τις δύο τεμνόμενες έδρες, με εξαίρεση τους πλάνους Zebra. Συνεπώς δεν προκαλείται μόνο ακαθόριστη κίνηση του πλάνου κατά τη βύθιση, αλλά και οπτική διαφοροποίηση, καθώς τα χρώματα εναλάσσονται στο οπτικό πεδίο του αλιεύματος.

Πραγματοποιώντας ανάκτηση των Hayabusa Jack Eye FS419, μπορείτε να προσελκύσετε την προσοχή κοντινών θηρευτών και με την σιλικονούχα ουρά που διαθέτει, σε πολύ έντονα χρώματα και η οποία παρομοιάζει την κίνηση πλοκαμιών μικρού κεφαλόποδου. Η τρέσα σιλικόνης παρασύρεται με το πιο ήπιο ρεύμα, παράγωντας μια απόλυτα φυσική κίνηση. Κάπου μέσα στην τρέσα θα βρείτε και Assist Hooks, με επεξεργασία κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό.

Τα χρώματα και το φινίρισμα των πλάνων Hayabusa Kunekune έχουν ενισχυθεί, ώστε να αντέχουν σε επιθέσεις, σε τριβή σε βράχια και σε όλες τις πιέσεις που δέχονται από τις εντολές του καλαμιού σας. Προτείνεται να δοκιμάσετε τους πλάνους Jack Eye Kunekune με γρήγορη ανάκτηση και έντονα jerks. Αν και από την κατασκευή τους είναι πλάνοι  Slow, οι FS419 θα αποδώσουν και κατά τη βύθιση. Πραγματοποιείστε τη βολή, αφήστε τον να βυθιστεί και δουλέψτε τον με μέτρια έως γρήγορα χτυπήματα με παύσεις, από το βυθό μέχρι την επιφάνεια. Θα αποδώσουν μια ελκυστική κίνηση με τρέμουλο και θα στοχεύσουν σε Ντάσκες, Παλαμίδες και Κυνηγούς.

Κωδικός Βάρος Μήκος
FS419 20 γρ 4,7 εκ
FS419 60 γρ 6,8 εκ

Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00005.51 - 75 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας