Πλάνοι Yamashita Taikabura Hiragata

Πλάνοι Yamashita Taikabura Hiragata

Yamashita
05.0278
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
8,70 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά jigs Yamashita Taikabura Hiragata περιλαμβάνουν πληθώρα σχεδιαστικών καινοτομιών όπως την υποδοχή από την οποία περνά το νήμα, τα μοναδικής κίνησης πλοκάμια και η ταχύτητα με την οποία μπορούμε να αλλάξουμε κεφαλή και χταποδάκι.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά jigs Yamashita Taikabura Hiragata περιλαμβάνουν πληθώρα σχεδιαστικών καινοτομιών όπως την υποδοχή από την οποία περνά το νήμα, τα μοναδικής κίνησης πλοκάμια και η ταχύτητα με την οποία μπορούμε να αλλάξουμε κεφαλή και χταποδάκι. Ένα από τα μειονεκτήματα των συμβατικών τεχνητών στην κατηγορία Kabura και Free Slide είναι η δυσκολία με την οποία αλλάζουμε τους πλάνους, ή τα ανταλλακτικά χταποδάκια την ώρα του ψαρέματος, κόβοντας το νήμα, ή την μεσινέζα και χρησιμοποιώντας εργαλεία, σε μια βάρκα που κινείται. Ακόμα και να περάσουμε το νήμα μέσα από μια μικρή οπή γίνεται δύσκολο, όταν έχει έντονο κυματισμό. Συνεπώς οι συχνές αλλαγές σε καμπούρες, τρέσες και χταποδάκια σιλικόνης για να προσαρμοστείτε σε εναλασσόμενα βάθη και ρεύματα, αποτελούν τροχοπέδη κατά τη διάρκεια του ψαρέματος.

Η Yamashita δοκίμασε κάτι εντελώς νέο στους πλάνους Taikabura Hiragata, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει έναν πραγματικά μοναδικό πλάνο για Tai Rubber. Άλλαξε την κλίση της οπής από την οποία περνά το Νήμα Assist, επηρεάζοντας έτσι και το κέντρο βάρους των κεφαλών Hiragata. Με αυτή την παρέμβαση η Hayabusa δημιούργησε έναν πλάνο ο οποίος παράγει μια μοναδική κίνηση με τρέμουλο, σαν φύλλο που κινείται μια προς τα δεξιά και μια προς τα αριστερά. Εκτός από την περισσότερο ελκυστική κίνηση του πλάνου και την αύξηση πιθανοτήτων για επίθεση, αποφεύγεται και η εμπλοκή της τρέσας, κατά το βύθισμα.

Από πραγματικές παρατηρήσεις και δοκιμές της Yamashita, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου η κίνηση με τρέμουλο της κεφαλής και όχι μόνο η βύθισή της, παράγει περισσότερα αποτελέσματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως η ήπια κίνηση που πραγματοποιεί μια σαρδέλα μέσα στο κοπάδι, η ελάχιστη κίνηση της κεφαλής παράγει αποτελέσματα. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όταν κάποιες σαρδέλες εξασθενούν, χάνουν την επαφή τους με το κοπάδι και βυθίζονται παράγοντας την κίνηση με τρέμουλο. Θεωρώντας ότι βαθύτερα στην υδάτινη στήλη υπάρχει ένα Φαγκρί, ή μια Συναγρίδα, η βύθιση μιας εξασθενημένης σαρδέλας παράγει την ενστικτώδη επίθεση του θηρευτή. Είναι αυτή ακριβώς την κίνηση και αυτή ακριβώς την αντίδραση που προσπαθεί η Yamashita να αναπαράγει με τους πλάνους Taikabura Hiragata.

Με την μετατόπιση της γωνίας της οπής στις συγκεκριμένες κεφαλές της Yamashita επήλθε και η μετατόπιση του κέντρου βάρους του πλάνου προς τα δεξιά, καθώς το κοιτάμε. Καθώς όμως πραγματοποιούμε ανάκτηση από την μπροστινή όψη του πλάνου, παράγουμε μια αντίθετη δύναμη προς την ισορροπία του και έτσι παράγεται η κίνηση με τρέμουλο.

Στους πλάνους Yamashita Taikabura Hiragata θα βρείτε το πλαστικό εξάρτημα, στο οποίο τοποθετούνται η τρέσα σιλικόνης και τα assist hooks. Η Yamashita μελέτησε και σχεδιάσε αυτό το εξάρτημα και το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα και εύκολα όσες αλλαγές θέλετε. Σήμερα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επεκτείνετε τον καθαρό χρόνο ψαρέματος και συνεπώς τις επιτυχίες σας, καθώς απαιτούνται - χωρίς υπερβολή - 5 δευτερόλεπτα για να αλλάξετε μολυβοκεφαλή χωρίς να κόψετε το νήμα σας. Οι πλάνοι Yamashita Taikabura σας επιτρέπουν να προσαρμόζεστε άμεσα σε εναλασσόμενα βάθη, ρέματα, συνθήκες βυθού, με αλλαγή μεγέθους και χρωμάτων.

Η ελευθερία της κεφαλής κατά μήκος του νήματος, επιτρέπει στην τρέσα να παράγει μια απόλυτα φυσική κίνηση και περισσότερες επιθέσεις. Επιτρέπει επίσης στα Assist Hooks να αποσπώνται από την κεφαλή κατά τη διάρκεια της επίθεσης, χαρακτηριστικό που βοηθά στην σύλληψη περισσότερων αλιευμάτων. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιονδήποτε συνδυασμό από τρέσες σιλικόνης, χταποδάκια και φούστες ώστε να παράγετε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε σχέση με το βυθό στον οποίο ψαρεύετε. Το νέο σχέδιο δίνει στην σιλικονούχα φούστα μια πολύ φυσική κίνηση, όμοια με εκείνη μιας γαρίδας. Σε περίπτωση που πιάσετε θήραμα, τα αγκίστρια αποσπώνται από την μολυβοκεφαλή, χαρακτηριστικό που σας επιτρέψει να παλέψετε το θήραμα με καλύτερους όρους.

Για να σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο η Yamashita τη χρήση των συγκεκριμένων τεχνητών, το μέγεθός τους αναγράφεται με μεγάλα γράμματα από κάθε πλευρά, στο πλάι της κεφαλής. Έτσι μπορείτε εύκολα να ξεχωρίσετε το επιθυμητό μέγεθος μέσα στην κασετίνα σας. Κάθε μολυβοκεφαλή έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να μη γλυστρά από το χέρι σας ακόμη και όταν είναι βρεγμένη. Η πλαστική ασφάλεια που διαθέτουν μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με μια πένσα αν "κολλήσει" μέσα στην κεφαλή. Στην πραγματικότητα, η Yamashita δεν άφησε καμία πτυχή αυτών των πλάνων, χωρίς να τους μελετήσει και βελτιώσει.

Οι πλάνοι Yamashita Taikabura Hiragata είναι διαθέσιμοι σε μεγέθη από 60 έως 150 γρ και σε 5 χρώματα.

Ανταλλακτικά χταποδάκια και αγκίστρια πωλούνται ξεχωριστά.

Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας