Πλάνος Hart Real-T

Πλάνος Hart Real-T

Hart
05.0280
Διαθέσιμο
8,10 €
Με ΦΠΑ

Ενδιαφέρουσα είναι η «προειδοποίηση» της Hart για τους πλάνους Real-T: να είστε πάντα έτοιμοι στις παύσεις καθώς εκεί θα έρθει πλειάδα χτυπημάτων...

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H Ισπανική εταιρία Hart, μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στις πολύ όμορφες απομιμήσεις ψαριών λείας, όπως το Κεφαλόπουλο, Σκουμπρί, Φρίσσα. Έχει ενσωματώσει πολύ ζωντανές χρωματικές επιλογές στα τεχνητά της, όπως στο πετυχημένο Real-A (δείτε τον εδώ). Ο πλάνος Real-T συνεχίζει αυτήν την παράδοση και κατασκευαστική τεχνοτροπία.

Το πρώτο που θα σας εντυπωσιάσει στα jigs Real T είναι το πόσο σωστά και αρμονικά έχουν αποτυπωθεί τα χρώματα των μικρόψαρων, με απόλυτα φυσικό τρόπο, πάνω σε ένα κομμάτι μέταλλο, μαζί με διάφορες άλλες λεπτομέρειες όπως ιριδισμοί, ταινίες ανάκλασης και μάλιστα διαφορετικής νοοτροπίας σε κάθε μοντέλο.

Η ειδίκευσή του πλάνου αυτού τον κατατάσσει, ίσως λίγο καλύτερα, στην μεγάλη οικογένεια των (στην αργκό των ψαράδων όπως θα το ακούσουμε να λέγεται) «τζιγκοτεχνητών». Τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για πλάνους τους οποίους μετά την βολή – η οποία συνήθως, όπως ισχύει και σε αυτό το μοντέλο είναι εντυπωσιακή - μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε σαν τεχνητά, όχι μόνο με την κλασσική Jerk προσέγγιση (με την μύτη ψηλά), αλλά κυρίως με χτυπήματα Twitches και παύσεις, όπως θα κάναμε για παράδειγμα σε ένα Jerkbait. Το σώμα του πλάνου Real-T όπως θα δείτε, είναι καθαρά εμπροσθόβαρο και είναι το σωστό για αυτήν την προσέγγιση.

Την ίδια στιγμή η εταιρεία Hart προσθέτει στην περιγραφή του πλάνου ένα ακόμα χαρακτηριστικό, αυτό του Slow Jig. Αυτό μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε τους πλάνους μας σε Κάθετες τεχνικές από βάρκα, όπως το Micro Jigging (μια τεχνική την οποία η εταιρία μας έχει εισηγηθεί με την συνδρομή της Alpha Tackle, προωθώντας ειδικευμένο εξοπλισμό και ανοίγοντας έναν ολόκληρο νέο κόσμο για το αποδοτικό ψάρεμα από βάρκα) και να ποντάρουμε γενικά, είτε από βάρκα, είτε από στεριά τις στιγμές «αδράνειας» του πλάνου, καθώς αυτός βυθίζεται με πολύ αληθοφανή παιχνίδισμα. Ενδιαφέρουσα είναι και η «προειδοποίηση» της Hart: να είστε πάντα έτοιμοι στις παύσεις καθώς εκεί θα έρθει πλειάδα χτυπημάτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: HRT40
  • Βάρος: 40 γρ
  • Μέγεθος: 7,5 εκ
  • Διαθέσιμα Χρώματα: Sardina, Verdel, Korkon, Makarela

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00004.36 - 50 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας