Πλάνοι Hart Real-R
Πλάνοι Hart Real-R
Πλάνοι Hart Real-R
Πλάνοι Hart Real-R
Πλάνοι Hart Real-R
Πλάνοι Hart Real-R
Πλάνοι Hart Real-R
Πλάνοι Hart Real-R
Πλάνοι Hart Real-R
Πλάνοι Hart Real-R

Πλάνοι Hart Real-R

Hart
05.0285
Διαθέσιμο
7,80 €
Με ΦΠΑ

Πλάνοι της εταιρίας Hart για Micro Jigging, Μicro Slow Jigging, Micro Shore Jigging, Cast Jigging και Spinning τόσο από στεριά, όσο και από βάρκα.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πλάνοι της εταιρίας Hart για Micro Jigging, Μicro Slow Jigging, Micro Shore Jigging, Cast Jigging και Spinning τόσο από στεριά, όσο και από βάρκα.

H Ισπανική εταιρία Hart τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει χρωματικά στις πολύ όμορφες απομιμήσεις ψαριών λείας, όπως το Κεφαλόπουλο, Σκουμπρί, Φρίσσα. Έχει ενσωματώσει πολύ ζωντανές χρωματικές επιλογές στα τεχνητά της, όπως στο πολύ δημοφιλές Hart Skin. Με την συγκεκριμένη σειρά, συνεχίζει αυτή την πολύ πετυχημένη τεχνοτροπία και στα νέα της πλανάκια και μάλιστα με τόση αληθοφάνεια, που τα ονομάζει ανάλογα: Real-R. Πραγματική απομίμηση γόνου.

Το πρώτο που θα σας εντυπωσιάσει στα jigs Real R είναι το πόσο σωστά και αρμονικά έχουν αποτυπωθεί τα χρώματα των μικρόψαρων, με απόλυτα φυσικό τρόπο, πάνω σε ένα κομμάτι μέταλλο, μαζί με διάφορες άλλες λεπτομέρειες όπως ιριδισμοί, ταινίες ανάκλασης και μάλιστα διαφορετικής νοοτροπίας σε κάθε μοντέλο.

Το δεύτερο που τραβάει την προσοχή είναι το εντελώς ασύμμετρο σώμα. Τα «κοψίματα» σε κάθε πλευρά είναι εντελώς διαφορετικά. Όταν δοκιμάσαμε τα πλανάκια Hart Real R, διαπιστώσαμε αμέσως πως έχουν από το πιο τρελό και απρόβλεπτο κολύμπι που έχουμε δει, ειδικά στην ελεύθερη πτώση (επάνω στις παύσεις καθώς βυθίζεται ελεύθερα) αλλά και πάνω στο Tension Fall (Ελεύθερη Βύθιση με ελεγχόμενη τάση από μέρους μας). Η απρόβλεπτη τροχιά που έχει επιτευχθεί, τα κάνει πραγματικά ζωντανά και παρομοιάζει την κίνηση μικρού, τραυματισμένου ψαριού. Οι πιθανότητες να μην σας εκπλήξει η ακαθόριστη πορεία και δράση τους, είναι ελάχιστες. Μια πλειάδα αλιευμάτων την έχει «πατήσει», πριν από εσάς, με αυτήν τεχνοτροπία.

Ο πλάνος Hart Real R απευθύνεται τόσο στον αρχάριο, όσο και στον πλέον προχωρημένο φίλο της εκάστοτε τεχνικής. Αριστεύει στο Micro Jigging, σε μια τεχνική την οποία η εταιρία μας έχει εισηγηθεί με την συνδρομή της Alpha Tackle, προωθώντας ειδικευμένο εξοπλισμό και ανοίγοντας έναν ολόκληρο νέο κόσμο για το αποδοτικό ψάρεμα από βάρκα. Την ίδια στιγμή τα πλανάκια αυτά θα αριστεύσουν και σε παράκτιες τεχνικές. Διαθέτουν εξαιρετική βολή, ελκυστικό παιχνίδι πάνω στις παύσεις, γρήγορη απόκριση στις εντολές με το καλάμι μας.

Τα Hart Real R είναι αρματωμένα με ισχυρό, μονό Assist Hook με ιριδίζουσες τρέσες. Με τη δυνατή τους κατασκευή και την προσιτή τιμή τους, αναμένεται να αποτελέσουν ένα πιθανό καλό best seller.

Μοντέλο Βάρος Μήκος Χρώματα
IHRR20 20 γρ 7,0 εκ KO, MA, SA, VE
IHRR40 40 γρ 7,5 εκ KO, MA, SA, VE
IHRR60 60 γρ 8,0 εκ KO, MA, SA, VE

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας