Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S
Πλάνοι Beat Squama S

Πλάνοι Beat Squama S

Beat
05.0372
Διαθέσιμο
37,00 €
Με ΦΠΑ

Όπως υπονοεί το όνομα των πλάνων Beat Squama, το σώμα τους δίνει την εντύπωση ότι έχουν σκαλιστεί φυσικά λέπια πάνω τους, δημιουργώντας μια φυσική αίσθηση όταν το αλίευμα έρχεται σε επαφή μαζί του.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Squama είναι ο όρος με τον οποίο οι Ιάπωνες αναφέρονται στα φυσικά λέπια των ψαριών. Όπως υπονοεί το όνομα των πλάνων Beat Squama, το σώμα τους δίνει την εντύπωση ότι έχουν σκαλιστεί φυσικά λέπια πάνω τους, δημιουργώντας μια φυσική αίσθηση όταν το αλίευμα έρχεται σε επαφή μαζί του.

Με κάθε χτύπημα του καλαμιού σας, το εφέ του τεχνητού δέρματος μειώνει την τριβή του νερού στην επιφάνεια του σώματος του πλάνου. Από την άλλη πλευρά, μόλις το σώμα του πλάνου φτάσει σε οριζόντια θέση και αρχίσει να βυθίζεται, η ταχύτητα βύθισης επιβραδύνεται, λόγω της αύξησης της τριβής και της αύξησης της επιφάνειάς αντίστασης. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε κοντινούς θηρευτές, να επιτεθούν.

Ο Beat Squama S jig, είναι ένας πλάνος που διατηρεί την οριζόντια θέση του, για περισσότερο χρονικό διάστημα, και αυξάνοντας τον όγκο του σώματος, και καταφέρνει να παράγει δραστηριότητα, ακόμα και όταν τα αλειύματα της περιοχής δείχνουν νωχελικά.

Βάρος Μήκος Διαθέσιμα Χρώματα
130 γρ 13 εκ 2, 3, 4, 6, 9
150 γρ 14 εκ 2, 3, 6, 9
190 γρ 19 εκ 2, 3, 4, 6, 9
Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας