Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical Short
Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical Short
Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical
Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical
Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical Short
Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical...
Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical Short
Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical
Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical
Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical Short

Πλάνοι Major Craft Jigpara Vertical Short

Major Craft
05.0316
Διαθέσιμο
13,95 €
Με ΦΠΑ

Οι Major Craft Jigpara Vertical Short είναι ευέλικτοι ως προς τη χρήση τους πλάνοι, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε κάθετο jigging από σκάφος, όσο και σε τεχνικές Shore Jigging.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι Major Craft Jigpara Vertical Short είναι ευέλικτοι ως προς τη χρήση τους πλάνοι, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε κάθετο Jigging από σκάφος, όσο και σε τεχνικές Shore Jigging.

Οι Jigpara Vertical Short είναι μεσόβαροι πλάνοι οι οποίοι βυθίζονται με μία απόλυτα φυσική, ασύμμετρη κίνηση, η οποία θυμίζει φύλλο δέντρου που πέφτει. Καθώς ο πλάνος βυθίζεται η κίνησή του αναπαράγει αναλαμπές, οι οποίες προκαλούν την προσοχή θηρευτών.

Η Major Craft σχεδίασε τους Jigpara Short σε δύο εκδόσεις:

  • Μία σειρά περιλαμβάνει δημοφιλή χρώματα της Μεσογείου, τα οποία καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες των παράκτιων ψαράδων, τόσο σε ψάρεμα κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας
  • Μια σειρά με πλάνους σε χρώματα αληθινών ψαριών, με επεξεργασία UV, τα οποία η Major Craft ονομάζει Live Bait UV

Στα πιο χαμηλά στρώματα της υδάτινης στήλης, όπου το ηλιακό φως δυσκολεύεται να φτάσει, η επεξεργασία UV στο σώμα του πλάνου, θα τον κάνει να φαίνεται στα μάτια θηρευτών, ως ένα μικρόψαρο. Ο συνδυασμός της επεξεργασίας Keimura και της κυματοειδούς κίνησης σαν «φύλλο που πέφτει» του πλάνου Jigpara, ξυπνά τα ένστικτα θηρευτών.

Η εξωτερική επεξεργασία έχει επίσης βελτιωθεί από την Major Craft και ειδικότερα, έχει αυξηθεί στις 6 στρώσεις χρώματος, κάνοντας τους Vertical Short ακόμη πιο ανθεκτικούς σε επιθέσεις, ή χτυπήματα σε βράχια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι πλάνοι Jigpara Vertical Short διατίθενται χωρίς Assist Hooks. Διαθέτουν κρίκους μπροστά και πίσω ώστε να δοκιμάσετε το αρμάτωμα που σας ταιριάζει με μονά, ή διπλά assist hooks και ανάλογα με το αρμάτωμα να δοκιμάσετε και διαφορετικές τεχνικές ανάκτησης.

Κωδικός Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
JPV-80 80 γρ 2, 7, 8, 15, 47
JPV-100 100 γρ 4, 7, 8, 15, 48
JPV-80L 80 γρ 81, 82, 85, 86, 87, 88, 89, 97, 98 
JPV-1000L 100 γρ 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 97, 98, 99

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας