Πλανοί CB One MB1 Semilong

Πλανοί CB One MB1 Semilong

CB One
05.0346
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
26,00 €
Με ΦΠΑ

Ο ΜΒ 1 Semilong είναι ένας ακόμη χειροποίητος, πολυεδρικός πλάνος από την CB One, ο οποίος θα αποδώσει απόλυτα όταν στην περιοχή υπάρχουν κοπάδια μικρόψαρων, κοντά στην επιφάνεια.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο ΜΒ 1 Semilong είναι ένας ακόμη χειροποίητος, πολυεδρικός πλάνος από την CB One, ο οποίος θα αποδώσει απόλυτα όταν στην περιοχή υπάρχουν κοπάδια μικρόψαρων, κοντά στην επιφάνεια. Η ύπαρξη των μικρόψαρων προκαταβάλει και την ύπαρξη των θηρευτών τους. Είναι αυτή η στιγμή που η παρουσία του πλάνου CB One MB1 Semilong θα κάνει την διαφορά, από την στιγμή που θα πέσει στο νερό, καθώς δεν θα περάσει απαρατήρητος από τους μεγάλους θηρευτές κι αυτό εξαιτίας των έντονων αντανακλάσεων και της κίνησής τους. Η απόλυτα συμμετρική του σχεδίαση και το τέλειο ζύγισμά του, θα κάνουν τον MB1 να κινηθεί προκλητικά γλιστρώντας και κόβοντας ανάλαφρα το νερό, τόσο κατά τη βύθιση, όσο και κατά τις γρήγορες ανακτήσεις προς την επιφάνεια.

Άλλος ένας παράγοντας που επιδρά καταλυτικά στη σταθερότητα, ακόμη και κατά την ύπαρξη έντονων ρεμάτων είναι η χρήση διαφορετικών κραμάτων μολύβδου στον ίδιο πλάνο κατά την χύτευση, κάτι που τον κάνει, εκτός των άλλων κι ένα εξαιρετικά συμπαγή πλάνο. Κατά την βύθισή του βρίσκεται σε παράλληλη θέση με το βυθό και παράγει ένα τρέμουλο, εκπέμποντας ένα συνεχές «αναβόσβημα» συνεχών αντανακλάσεων και εναλλαγών των χρωμάτων του. Το εφέ που προκαλεί, σε συνδυασμό με το μακρύ του σώμα, θα γίνει το πρώτο σημείο επίθεσης από τα αρπακτικά της περιοχής.

Η κίνησή του κατά την βύθιση θυμίζει αδύναμο, ή τραυματισμένο ψάρι που έχει αποκοπεί από το κοπάδι και βυθίζεται, δηλαδή μια εύκολη λεία για τους διώκτες του. Στην περίπτωση που θα τον δουλέψουμε αργά, εκτελώντας long jerks κι αφήνοντάς τον πάλι να βυθιστεί, θα διαγράψει μια διαγώνια πορεία προς τον βυθό με το πίσω μέρος του, πριν έρθει σε παράλληλη θέση.

Όταν ο CB One MB1 Semilong χρησιμοποιείται με γρήγορα τζιγκαρίσματα, ιδανικά πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο μπροστινά Assist Hooks, καθώς χρησιμοποιώντας και πίσω υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εμπλακούν με το παράμαλλο. Η χρήση με Assist Hooks στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του πλάνου προτείνεται μόνο στην περίπτωση που θα ψαρευτεί με Baitcasting σετ και σε αργές ανακτήσεις.

Βάρος Μήκος Χρώματα
100 γρ 132 χιλ Pink Silver, Iwashi, Red Gold, Pink Gold, Red Gold Glow, Pink Silver Glow, Silver
120 γρ 147 χιλ Iwashi, Pink Gold, Red Gold, Pink Silver, Pink Silver Glow, Red Gold Glow, Silver
150 γρ 159 χιλ Iwashi, Pink Gold, Pink Silver, Red Gold Glow, Silver
Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας