Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin
Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin
Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin
Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin
Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin
Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin
Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin
Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin
Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin
Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin

Πλάνος Hayabusa Jack Eye Hirarin

Hayabusa
05.0271
Διαθέσιμο
8,30 €
Με ΦΠΑ

Αν ψάχνετε ένα πλανάκι για αργής βύθισης, της κατηγορίας Light και Hard Rock Fishing το οποίο να συνδυάζει σωστή πλεύση και πολύ καλή σταθερότητα, τότε το Hayabusa Hirarin FS 435 θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες σας.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αν ψάχνετε ένα πλανάκι για αργής βύθισης, της κατηγορίας Light και Hard Rock Fishing το οποίο να συνδυάζει σωστή πλεύση και πολύ καλή σταθερότητα, τότε το Hayabusa Hirarin FS 435 θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες σας. Την ίδια στιγμή, το πλανάκι αυτό θα είναι ο βοηθός σας απέναντι στα σκαλώματα σε δύσκολους βυθούς, ειδικά σε όσους από εσάς ψάχνουν με δυναμικό ψάρεμα τον μεγάλο Σαργό, αψηφώντας τη μορφολογία και ψάχνοντας τα πλέον πονηρά βραχοτόπια.

Η κατασκευή του Hayabusa Hirarin παραπέμπει σε Slow πλάνο. Και όντως έχει επιτευχθεί μια πολύ όμορφη και (σχετικά με τον όγκο του) αργή και παιχνιδιάρικη πτώση προς τον βυθό. Την ίδια στιγμή ένα χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό έχει κρατηθεί ακέραιο από την Hayabusa: το πόσο σταθερό μπορεί να είναι ένα τέτοιο πλανάκι σε καιρό και έντονο κύμα. Εδώ μιλάμε για τον τέλειο συγκερασμό.

Στην βολή με μια λέξη ο Hirahim αριστεύει. Μα η μαγεία αυτού του πλάνου ξεκινάει όταν φτάσουμε στο επιθυμητό βάθος και αρχίζουμε να δουλεύουμε το τεχνητό μας. Οι διαφορετικής, όχι μόνο κατασκευής, αλλά και χρώματος πλευρές του, του δίνουν μια εντελώς τυχαία κάθε φορά κατεύθυνση, ενώ το slow σχήμα του αναλαμβάνει δράση πάνω στις παύσεις μας βυθίζοντας το πλανάκι σχετικά αργά με επιθετικό όμως στραφτάλισμα και στροβιλισμούς.

Η λεπτομέρεια που έχει πετύχει η Hayabusa στα πλανάκια αυτά είναι καταπληκτική. Δώστε σημασία στα χρυσού χρώματος διπλά Assist που συνδυάζονται τόσο με ιριδίζουσες τρέσες, όσο και με glow λεπτομέρειες στην ένωση. Για Μελανούρια και Κοκάλια συνιστάμε την προσθήκη σαλαγκιάς, ή οποία όμως μπορεί να προστεθεί και όταν στοχεύουμε στον Σαργό δίχως να εμποδίζει την πλεύση.

Το πλανάκι αυτό θα σας βοηθήσει να φτάσετε με ακρίβεια μακρινά σημεία της ακτογραμμής και ο ρυθμός του βύθισης είναι τόσο φιλικός και κατανοητός που θα σας ευκολύνει πολύ στο να μην «τρώτε» σκαλώματα.  Και αυτό, να είστε σίγουροι, με έναν μεσόβαρο πλάνο που μπορεί να ψαρέψει ακόμα και σε δύσκολο καιρό και κύμα.

Τι άλλο περιμένατε από την Hayabusa παρά ένα ακόμα μικρό διαμάντι…

Κωδικός Βάρος Μήκος Διαθέσιμα Χρώματα
FS-435 3 γρ 2,5 εκ 1, 2, 3, 4, 5
FS-435 5 γρ 2,8 εκ 1, 2, 3, 4, 5
FS-435 7 γρ 3,1 εκ 1, 2, 3, 4, 5
FS-435 10 γρ 3,7 εκ 1, 2, 3, 4, 5

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
10 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας