Πλάνοι Savage Gear Tai Rubber
Πλάνοι Savage Gear Tai Rubber
Πλάνοι Savage Gear Tai Rubber
Πλάνοι Savage Gear Tai Rubber
Πλάνοι Savage Gear Tai Rubber
Πλάνοι Savage Gear Tai Rubber
Πλάνοι Savage Gear Tai Rubber
Πλάνοι Savage Gear Tai Rubber

Πλάνοι Savage Gear Tai Rubber

Savage Gear
05.0450
Διαθέσιμο
13,90 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Savage Gear Tai Rubber έχουν κατασκευαστεί για να προκαλούν ασυναγώνιστη έλξη προς τα αλιεύματα, χάρη στα λεπτά, μακριά και σγουρά πλοκάμια της τρέσας, και τη δομή του πλάνου σε μπάλα του γκολφ.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Σε όλη τη Μεσόγειο, υπάρχουν πάρα πολλοί ψαράδες που αφοσιώνονται στην αποτελεσματική τεχνική ψαρέματος Tai Rubber, μια από τις τελευταίες τάσεις στο θαλασσινό ψάρεμα που ξεκίνησε από την Ιαπωνία και μας φέρνει πολλά και σημαντικά αλιεύματα, όπως Φαγκριά, Συναγρίδες, Τσαούσια, Σφυρίδες.

Η τεχνική Tai Rubber μπορεί να είναι αποτελεσματική, αλλά απαιτεί συχνές αλλαγές στο βάρος και το χρώμα του πλάνου, στις τρέσες σιλικόνης, αλλά και την τοποθέτηση φρέσκιας γαρίδας, ή καλαμαριού. Πολλές φορές απαιτείται και σύνδεση του leader με το νήμα μας.

Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον, με τους πλάνους Savage Rubber. Διαθέτουν ένα πρακτικό σωλήνα - ίδιο για όλα τα μοντέλα – μέσα από τον οποίο περνά η αρματωσιά με την τρέσα σιλικόνης. Έτσι μπορείτε εύκολα να αποσυνδέσετε και να αντικαταστήσετε τις κεφαλές, κρατώντας την ίδια αρματωσιά.

Οι πλάνοι Savage Gear Tai Rubber έχουν κατασκευαστεί για να προκαλούν ασυναγώνιστη έλξη προς τα αλιεύματα, χάρη στα λεπτά, μακριά και σγουρά πλοκάμια της τρέσας, και τη δομή του πλάνου σε μπάλα του γκολφ, που επιτρέπουν ταχύτερη και ακριβέστερη βύθιση, καθώς και την παραγωγή μικροστροβιλισμών στο νερό και την ανάκλαση του φωτός, όπως μια σειρά από μίνι πρίσματα.

Φινιρισμένοι με ρεαλιστικά μάτια σουπιάς, οι πλάνοι Savage Gear Tai Rubber jigs είναι η απόλυτη απομίμηση μικρών κεφαλόποδων.

Μπείτε στον κόσμο του Tai Rubber και πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο με τους πλάνους της Savage Gear.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Εξαιρετικά γρήγορη βύθιση
  • Κλιπ σωλήνα για γρήγορη και εύκολη αλλαγή κεφαλής
  • Μακριά, σγουρά και εξαιρετικά ελκυστικά πλοκάμια σιλικόνης
  • Ρεαλιστικά μάτια σουπιάς
  • Τεχνολογία μπάλας του γκολφ στο κεφάλι για παραγωγή μικρο-δονήσεων
Βάρος Μήκος Εύρος Βύθισης Χρώματα
75 γρ 32 εκ 40-10 μ Gold Orange (1609027)
Full Glow Pink (1609028)
Fluo Orange (1609029)
Dusky Red (1609030)
95 γρ 35 εκ  50-130 μ Gold Orange (1609031)
Full Glow Pink (1609032)
Fluo Orange (1609033)
Dusky Red (1609034)
115 γρ 37 εκ 60-150 μ Gold Orange (1609035)
Full Glow Pink (1609036)
Fluo Orange (1609031)
Dusky Red (1609038)
Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας