Πλάνοι Maximus Tai Rubber Mini
Πλάνοι Maximus Tai Rubber Mini
Πλάνοι Maximus Tai Rubber Mini
Πλάνοι Maximus Tai Rubber Mini

Πλάνοι Maximus Tai Rubber Mini

Maximus
05.0366
Διαθέσιμος
11,00 €
Με ΦΠΑ

Ανακαλύψτε την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και φινετσάτη τεχνική του Ultra Light Tai Rubber, με τους πλάνους Maximus Tai Rubber Mini.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ανακαλύψτε την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και φινετσάτη τεχνική του Ultra Light Tai Rubber, με τους πλάνους Maximus Tai Rubber Mini.

Αρματώστε τα Maximus Tai Rubber Mini στην άκρη του παράμαλλου σας και πετύχετε συλλήψεις που δεν φαντάζεστε ότι θα μπορούσατε να κάνετε. Χρησιμοποιείστε το από το σκάφος σε μικρά βάθη και ξεγελάστε πονηρεμένα Φαγκριά, Τσαούσια, ή ακόμη και Συναγρίδες. Αφήστε το απλώς να βυθιστεί, έως ότου πατώσει και απομακρυνθεί το οβάλ μολύβι σε μορφή σταγόνας, με το τεράστιο μάτι σουπιάς, από την φανταχτερή τρέσα και στη συνέχεια απλώς ανακτήστε μερικά μέτρα κι επαναλάβετε. Εάν η περιοχή κρατάει τα αλιεύματα στόχους, να είστε σίγουροι ότι ήδη το έχουν αντιληφθεί και το περιεργάζονται.

Δώστε ευκαιρίες στο Maximus Mini Tai Rubber ακόμη και από την ακτή και δεν θα το μετανιώσετε. Τα Maximus Tai Rubber Mini μπορείτε να τα ψαρέψετε είτε δολωμένα, είτε όχι. Για τον παραπάνω λόγο είναι εφοδιασμένα με δύο αγκίστρια 7210 από την VMC σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Το ένα Assist είναι μεγέθους #1/0 στο οποίο μπορούμε να δολώνουμε κάποιο νωπό δόλωμα, όπως λωρίδα καλαμάρι, σουπιά, ή κάποια σιλικόνη και το δεύτερο μεγέθους #2 απ’ το οποίο περιμένουμε να πιαστεί το επιτιθέμενο ψάρι στόχος.

Με βάρος μόλις 10 γραμμαρίων θα παρασυρθεί εύκολα από τα ρέματα της περιοχής και θα πέσει μακριά από το σκάφος, αφήνοντας τα αλιεύματα ανυποψίαστα. Παράγεται σε φυσικούς, αλλά και πολύ έντονους συνδυασμούς χρωμάτων, διαθέτει Glow και UV λεπτομέρειες και σίγουρα υπάρχει ένα Maximus Tai Rubber Mini για να ταιριάξει στις συνθήκες και τον τόπο που ψαρεύουμε.

Κωδικός: MTRC1.

Χρώμα Βάρος Assist Hooks Χαρακτηριστικά
Orange Glow 10 γρ VMC 7210 No 1/0 + No 2 Glow, Sparkle
Pink Glow 10 γρ VMC 7210 No 1/0 + No 2 Glow, Sparkle, UV
Purple 10 γρ VMC 7210 No 1/0 + No 2 Sparkle
Green Glow 10 γρ VMC 7210 No 1/0 + No 2 Glow, Sparkle
Blue Glow 10 γρ VMC 7210 No 1/0 + No 2 Glow Sparkle
Yellow 10 γρ VMC 7210 No 1/0 + No 2 Sparkle
Red 10 γρ VMC 7210 No 1/0 + No 2 Sparkle
White Glow 10 γρ VMC 7210 No 1/0 + No 2 Glow, Sparkle
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας