Πλάνοι Palms Jigaro QR
Πλάνοι Palms Jigaro QR
Πλάνοι Palms Jigaro QR
Palms Jigaro QR Jigs
Πλάνοι Palms Jigaro QR
Πλάνοι Palms Jigaro QR
Πλάνοι Palms Jigaro QR
Palms Jigaro QR Jigs

Πλάνοι Palms Jigaro QR

Palms
05.0463
Διαθέσιμο
15,50 €
Με ΦΠΑ

Ο πλάνος Jigaro της εταιρίας Palms έχει πολλά επιτεύγματα τόσο στην παράκτια, όσο και στην αλιεία από σκάφος. Τα αρχικά QR σημαίνουν Γρήγορη Απόκριση (Quick Response).

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο πλάνος Jigaro της εταιρίας Palms έχει πολλά επιτεύγματα τόσο στην παράκτια, όσο και στην αλιεία από σκάφος. Τα αρχικά QR σημαίνουν Γρήγορη Απόκριση (Quick Response).

Το 2018, οι πλάνοι Jigaro QR jig, με σώμα χαμηλού ειδικού βάρους, κατασκευασμένοι από το μοναδικό υλικό Z Light Metal, εντάχθηκαν στην οικογένεια της Palms. Ο μεσόβαρος πλάνος Jigaro QR έχει καταφέρει να διατηρεί την ισορροπία του κατά τη βολή, προκειμένου να επιτύχει μεγάλες αποστάσεις, διατηρώντας την περίφημη δράση Jigaro όταν βρεθεί στο νερό, ενώ παράλληλα, παρέχει την υψηλότερη απόκριση δράσης στις εντολές του καλαμιού σας, σε σύγκριση με όλους τους πλάνους της σειράς Jigaro.

Επιβραδύνοντας σκόπιμα το ρυθμό βύθισης, το Palms πέτυχε την αργή πτώση που δεν θα περιμένατε από έναν πλάνο με μεταλλικό σώμα, παρόμοιο σε μέγεθος με αυτό του Jigaro QR. Όταν η δύναμη έλξης προς το βυθό είναι μικρότερη, σημαίνει ότι όλη η ένταση που προκύπτει από τα χτυπήματα του καλαμιού σας, μπορεί να μετατραπεί σε ανοδική, ή πλευρική δράση για τον πλάνο σας. Ο Palms Jigaro QR είναι ένας πλάνος που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ψάρια τα οποία παρουσιάζονται νωχελικά, με χαμηλή δραστηριότητα και να κρατάτε το τεχνητό σας στο πεδίο δράσης τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η Palms προτείνει στην πραγματικότητα, νέες τακτικές ανάκτησης στους φίλους του Shore Jigging και του Vertical Jigging.

Το Z Light Metal

Η εταιρία Palms χρησιμοποιεί ένα νέο υλικό - Z Light Metal - με χαμηλό ειδικό βάρος. Ο πλάνος που είναι κατασκευασμένος από αυτό το υλικό δείχνει μια προοδευτική απόκριση από τα πολύ ελαφριά, έως τα πολύ έντονα τραντάγματα. Είναι πλέον δυνατό να απευθυνθούμε σε ψάρια στόχους με χαμηλή δραστηριότητα και να τα κάνουμε να κυνηγήσουν ενεργά τα τεχνητά μας.

Προφίλ

Η αίσθηση ελάχιστης αντίστασης στο νερό, λόγω του ισορροπημένου σώματος, του λεπτού προφίλ και μεσόβαρου σχεδιασμού του πλάνου, όταν πραγματοποιείτε χτυπήματα με το καλάμι σας, υποδηλώνει ότι ο Jigaro QR γλιστράει με ευκολία μέσα στο νερό. Αυτή η δράση δημιουργεί την ευκαιρία στους κοντινούς θηρευτές που κοιτάζουν τον πλάνο να επιτεθούν.

Διάφορα Μεγέθη

Το σώμα του Jigaro QR είναι κατασκευασμένο από υλικό χαμηλού ειδικού βάρους και έχει μια οπτικά «γεμάτη» σιλουέταμ σε σύγκριση με το βάρος του jig. Όσο περισσότερο στοχεύετε σε μεγάλα αλιεύματα, τόσο περισσότερο θα αποδείξει την πραγματική του αξία.

Βάρος Μήκος Χρώμτα
60 γρ 135 χιλ G-04, H-615, MG-10, MG-616
80 γρ 152 χιλ G-04, H-615, MG-10, MG-616
100 γρ 163 χιλ G-04, H-615, MG-10, MG-616, H-35
115 γρ 170 χιλ H-612, MG-10, MG-616, G-04
Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
4 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας