Πλάνοι Underground Strike

Πλάνοι Shore Jigging Underground Strike

Underground
05.0218
Διαθέσιμος
5,00 €
Με ΦΠΑ

Πλάνοι για Light Shore Jigging από το γνωστό εργοστάσιο παραγωγής χειροποίητων τεχνητών της Ταϋλάνδης, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πλάνοι για Light Shore Jigging από το γνωστό εργοστάσιο παραγωγής χειροποίητων τεχνητών της Ταϋλάνδης, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι πλάνοι Underground Strike διαθέτουν πολύ καλή ισορροπία, ζωντανή κίνηση ενώ παράλληλα πραγματοποιούν και πολύ μακρινές βολές.

Η Underground αντλεί τους χρωματικούς της συνδυασμούς από τη φύση, και οι Strike διατίθενται σε πολλά εντυπωσιακά χρώματα – τα οποία δουλεύουν ημέρα και νύχτα - και σε δύο μεγέθη (10 και 18 γρ), έτσι ώστε να καλύπτουν διάφορες ανάγκες των φίλων του Light Shore Jigging.

Οι πλάνοι Underground Strike δεν διαθέτουν Assist Hooks, ή Σαλλαγκιά.

Μήκος Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
5 εκ 10 γρ Pink, Green, Blue, Rainbow, Pink Blue, Luminous Green Orange
6 εκ 18 γρ Pink, Green, Blue, Rainbow, Pink Blue, Luminous Green Orange

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας