Πλάνοι Beat Bream Jigs
Πλάνοι Beat Bream Jigs
Πλάνοι Beat Bream Jigs
Πλάνοι Beat Bream Jigs

Πλάνοι Beat Bream Jigs

Beat
05.0371
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
31,00 €
Με ΦΠΑ

Το κύριο χαρακτηριστικό των πλάνων Beat Bream είναι το μικρό τους μέγεθος και ο μεγαλύτερος όγκος, για έναν πλάνο της κατηγορίας τους.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το κύριο χαρακτηριστικό των πλάνων Beat Bream είναι το μικρό τους μέγεθος και ο μεγαλύτερος όγκος, για έναν πλάνο της κατηγορίας τους. Μπορεί να ψαρευτεί με κάθετες τεχνικές και να φτάσει με μεγάλα βάθη, ακόμη και σε περιοχές με έντονα ρεύματα, καθώς το μικρό του μέγεθος δεν επηρεάζεται από ρεύματα, σε αντίθεση με συμβατικούς πλάνους Jigging. Μπορείτε επίσης να τον ψαρέψετε και με Shore Jigging.

Εάν παρατηρήσετε προσεκτικά το προφίλ των πλάνων Bream, θα παρατηρήσετε ότι οι δύο πλευρές έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και μοιάζουν σαν τις πλευρές δύο διαφορετικών πλάνων. Η μία πλευρά είναι πιο στρογγυλή, εξοπλισμένη με φυσικό μάτι και με διαφορετικό χρωματικό μοτίβο. Η αντίθετη πλευρά, αποτελείται από δύο έδρες οι οποίες τέμνονται στο κέντρο, δημιουργώντας μια ανοιχτή γωνία. Αυτή η πλευρά είναι πιο επίπεδη, διαθέτει εκτυπωμένο μάτι και διαφορετικό, χρωματικό μοτίβο.

Παρά τις διαφορές στον σχεδιασμό κάθε πλευράς, οι πλάνοι Beat Bream είναι απόλυτα ισορροπημένοι και καθώς οι πλευρές εναλλάσσονται κατά τη βύθιση, προκαλούν μεγάλη περιέργεια σε κοντινούς θηρευτές.

Με κοφτές κινήσεις του καλαμιού σας και σταθερή ανάκτηση, οι πλάνοι Beat Bream προκαλούν με την παρουσία τους θηρευτές που ακολουθούν τις κινήσεις τους. Επιπλέον, όσο βρίσκονται σε οριζόντια στάση, τη διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας την ταχύτητα βύθισης και δίνοντας την ευκαιρία στα ψάρια για επιθέσεις.

Διαθέσιμα σε 3 χρώματα και 3 μεγέθη (65 γρ, 85 γρ και 100 γρ).

Τα χρώματα 003 και 004 διαθέτουν φώσφορο.

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας