Σημαδούρα Mares Apnea

Σημαδούρα Mares Apnea

Mares
43.0039
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
35,95 €
Με ΦΠΑ

Η σημαδούρα Mares Apnea κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας PVC και είναι πολύ ανθεκτική κατά της τριβής.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σημαδούρα Mares Apnea κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας PVC και είναι πολύ ανθεκτική κατά της τριβής. Κατασκευασμένη σε σχήμα βάρκας για να προσφέρει τη μέγιστη υδρολίσθηση στο νερό και μπορεί να σταθεί όρθια χωρίς την προσθήκη βάρους, ενώ χάρη στο σημείο πρόσδεσης το οποίο έχει μετακινηθεί σε σχέση με τις κοινές σημαδούρες, μειώνει την τριβή και την αντίσταση  στο ελάχιστο, κατά τη διάρκεια του υποβρύχιου ψαρέματος, ή της ελεύθερης κατάδυσης.

Εξασφαλίζει στον υποβρύχιο ψαρά ένα ξέγνοιαστο και ασφαλές ψάρεμα, χάρις στο έντονο πορτοκαλί χρώμα το οποίο είναι ευδιάκριτο ακόμα και τις ημέρες με χαμηλή ορατότητα.

Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 23 x 19 εκ με εξωτερικό κάλυμμα από την επάνω πλευρά, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό μπουκάλι νερό, στεγανό κουτί, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά κλπ. Επίσης στο κάλυμμα υπάρχει μια «κρυφή θήκη» όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε έγγραφα.

Η σημαδούρα Mares Apnea είναι εφοδιασμένη με 4 ενισχυμένες υποδοχές, για να μπορέσετε να προσδέσετε μέχρι δυο εφεδρικά όπλα, ή κάποιο άλλο εξάρτημα όπως εργαλείο για ξεβράχωμα, ή γάντζο.

Συνοδεύεται από 20 μέτρα σκοινάκι σε πορτοκαλί χρώμα.

  • Διαστάσεις: Μήκος: 68 εκ / Πλάτος: 40 εκ / Ύψος: 25 εκ
  • Κωδικός: 425711
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας