Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.
Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.

Τεχνητό O.S.P. Yamato Jr.

O.S.P
04.0548
Διαθέσιμο
27,00 €
Με ΦΠΑ

Το τεχνητό O.S.P. Yamato Jr. μπορεί να προσελκύει Λαβράκια με το γλυκό ήχο Popping που παράγει και με την ήπιά κίνησή του, που προέρχεται από την αντίστοιχη ήπια κίνηση του καλαμιού. 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Παρά το γεγονός ότι όλο και περισσότερα τεχνητά αλιείας, σταδιακά χάνουν την ατομικότητά τους και τα χαρακτηριστικά εκείνα, που τα κάνουν μοναδικά, το τεχνητό Yamato O.S.P (το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2006) δημιούργησε μια πρωτότυπη ιδέα στην κατηγορία των Pencil και Poppers. Η έκδοση μικρότερου μεγέθους του μοντέλου Yamato γεννήθηκε και προέκυψε η έκδοση Yamato Jr., για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του τεχνητού Yamato.

Προκειμένου να ενισχυθούν διάφορα χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο τεχνητό, η βασική δομή του Yamato επανασχεδιάστηκε, για να δημιουργηθεί η έκδοση Junior πετυχαίνοντας επιδόσεις που ποτέ δεν είχαν τα Topwater Plugs.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό είναι οι δύο κρίκοι που διαθέτει στην στοματική κοιλότητα από τους οποίους μπορείτε να ενώσετε το τεχνητό σας με το leader. Ο κάτω κρίκος χρησιμοποιείται για την εκτέλεση της ανάκτησης Walk the Dog και παράγει κινήσεις δεξιά και αριστερά, προκαλώντας τα αλιεύματα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η ιδανική κίνηση έρχεται στιγμιαία και με τις μέγιστες δυνατότητές του δελεάζει τους στόχους, ακόμα και από απόσταση.

Το τεχνητό O.S.P. Yamato Jr. μπορεί να προσελκύει Λαβράκια με το γλυκό ήχο Popping που παράγει και με την ήπιά κίνησή του, που προέρχεται από την αντίστοιχη ήπια κίνηση του καλαμιού. Αντίθετα, αν δουλεύετε το καλάμι σας πιο έντονα, θα παράγει περισσότερους παφλασμούς, θα κάνει μεγαλύτερο σαματά και θα εκτοπίσει περισσότερο νερό στην επιφάνεια. Γενικά, το Yamato Jr. είναι ένα τεχνητό το οποίο θα ανταποκριθεί εξίσου καλά σε κάθε ένταση που αποφασίσετε να του δώσετε από το καλάμι σας.

Μια άλλη δράση που παράγει, εκτός από τον εκτοπισμό νερού και παφλασμούς, είναι ένας μοναδικός ήχος, κατά την ανάκτηση Walk the Dog. Ο ήχος παράγεται από την μπροστινή και τις δύο πλαϊνές, ανάγλυφες κοιλότητες και παρομοιάζει τον ήχο επίθεσης Λαβρακιού, ο οποίος διεγείρει και το ένστικτο της μάχης σε κοντινούς θηρευτές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 9,4 εκ
  • Βάρος: 18 γρ
  • Τύπος: TOP
  • Αγκίστρι: #4

Πλαϊνές Κοιλότητες

Για να απωθεί νερό προς κάθε κατεύθυνση, η O.S.P. έχει προσθέσει αριστερά και δεξιά του στόματος, δύο ανάγλυφες κοιλότητες. Κανένα άλλο τεχνητό δεν έχει αντίστοιχες κοιλότητες, οι οποίες απωθούν όχι μόνο νερό με αποτέλεσμα να παράγουν δονήσεις και παφλασμούς, αλλά και μάζες αέρα, με αποτέλεσμα να προσελκύουν μεγάλα Λαβράκια από μια ευρεία περιοχή

Κεντρική Λεπίδα

Icon4-Yamato.jpg

Η κεντρική λεπίδα που είναι προσαρτημένη κάτω από το στόμα, βοηθά το τεχνητό να πραγματοποιεί μια γρήγορη στροφή 180 μοιρών και αντιδρά σαν πηδάλιο (όταν χρησιμοποιείται ο κάτω κρίκος για σύνδεση με το νήμα σας). Επιπλέον, βοηθά στην αύξηση της έντασης των παφλασμών και στη διεύρυνση των κινήσεων σε σχήμα S, με μια απλή ανάκτηση. Είναι λοιπόν ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, το οποίο παράγει δράση, που είναι αδύνατο να αναπαραχθεί από τα συμβατικά Pencils και Poppers.

Διπλός Κρίκος - High Appeal Eye

Icon2-Yamato.jpg Αυτός είναι ο κύριος δακτύλιος που δημιουργεί μια συνδυαστική δράση Pencilκαι Popper, σε τεχνητό Topwater. Η δράση Walk the Dog με ανοιχτά χτυπήματα επιτρέπει στο O.S.P. Yamato Jr, να κουνά το κεφάλι του πάνω-κάτω, δεξιά και αριστερά, για να μπορεί να δελεάσει τα αρπακτικά. Παράγει επίσης μια ευρεία εκτόξευση νερού, το οποίο διασκορπίζεται στην επιφάνεια, για να δημιουργήσει ένταση η οποία μπορεί να εντοπιστεί από βαθιά και από μακριά.

Διπλός Κρίκος - Diving Eye

Icon-Yamato.jpg Ο κρίκος Diving Eye κάνει το τεχνητό να βυθίζεται με ευκολία, έτσι η δράση μετατοπίζεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού. Επιτρέψτε το Yamato Jr. να βυθιστεί εφαρμόζοντας λίγο πιο έντονο παιχνίδι με το καλάμι σας και αφήστε το να κινηθεί κάτω από το νερό με κίνηση που παρομοιάζει την Walk the Dog. Θα παράγει μια δράση σε πορεία S με Rolling, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού, με απλή ανάκτηση. Η χρήση του πάνω κρίκου αυξάνει τις πιθανότητες επίθεσης καθώς το Λαβράκι δεν χρειάζεται να βγει στην επιφάνεια. Το τεχνητό κάνει τη μισή δουλειά για αυτό.

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας