Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI
Μηχανισμός Shimano Sedona FI

Μηχανισμός Shimano Sedona FI

Shimano
02.0277
Διαθέσιμος
79,20 €
Με ΦΠΑ

Νέα έκδοση του ιδιαίτερα δημοφιλούς Sedona από την Shimano.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Νέα έκδοση του ιδιαίτερα δημοφιλούς Sedona από την Shimano. Με στόχο την αριστεία στην μηχανική, η Shimano ανέβασε πάλι τα στάνταρ με την ενσωμάτωση του Hagane γραναζιού κρύας σφυρηλάτησης.

Εκμεταλλευόμενη την μοναδική τεχνογνωσία της Shimano στη διαχείριση μετάλλου, 200 τόνοι πίεσης ασκούνται πάνω στην πρώτη ύλη του μετάλλου, παράγοντας ένα τέλεια σχηματισμένο γρανάζι, χωρίς κοπές και ατέλειες. Αυτή η κατασκευαστική μέθοδος είναι μοναδική στον χώρο και η Shimano παλαιότερα την χρησιμοποιούσε μόνο στα ακριβά μοντέλα. Γι' αυτό το λόγο η ενσωμάτωση του Hagane γραναζιού στη σειρά Sedona FI αποδίδει ένα άψογο σε δύναμη και ευελιξία ψάρεμα. Επιπρόσθετα, η σειρά Sedona FI διαθέτει G Free Body, μεταφέροντας το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι, βελτιώνοντας την απόδοση των βολών και μειώνοντας την κούραση του ψαρά.

Για την περαιτέρω βελτίωση των βολών, το AR-C Spool προκαλεί μεγαλύτερες ρίψεις και αποτρέπει τη δημιουργία κόμπων ενώ το Varispeed II εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του νήματος, κάνοντας το Sedona FI ιδανικό και για χρήση νήματος ή μεσινέζας. Με σκοπό την σωστή διαχείριση οποιουδήποτε τεχνητού στις διάφορες τεχνικές ψαρέματος, η Shimano τοποθέτησε σε όλα τα μοντέλα της σειράς 3+1 ρουλεμάν και ισχυρά φρένα από 3 έως 11 κιλά δύναμη ανάλογα με το μέγεθος.

Εάν συγκρίνετε το προηγούμενο μοντέλο Shimano Sedona FE με το νέο μοντέλο, ο Sedona FI έχει πραγματικά αναβαθμιστεί λόγω της τεχνολογίας Hagane Gear, του επανασχεδιασμένου ρότορα με χαμηλότερο βάρος και τις βελτιωμένες επιδόσεις φρένων στα μεγέθη από 3000 έως 5000.

Η Shimano δεν παρέβλεψε και την αισθητική πλευρά του Sedona και πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό ασημένιο φινίρισμα με χρυσά στοιχεία. Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Sedona FI αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του καθώς είναι και προσιτός σε όλους τους αλιείς.

Κωδικός Βάρος Λόγος Μεταβολής Ανάκτηση Χωρητικότητα Νήματος Ρουλεμάν Φρένα
SE500FI 180 γρ 5,6:1 69 εκ 5 Lbs / 123 μ, 8 Lbs / 96 μ, 10Lbs / 60 μ 3 S SUS + 1 RB 3 κ
SE1000FI 215 γρ 5,0:1 66 εκ 0,18 χιλ / 170 μ 3 S SUS + 1 RB 3 κ
SE2500FI 245 γρ 5,0:1 73 εκ 0,18 χιλ / 290 μ 3 S SUS + 1 RB 4 κ
SEC3000FI 250 γρ 5,0:1 73 εκ 0,25 χιλ / 210 μ 3 S SUS + 1 RB 9 κ
SE4000FI 295 γρ 4,7:1 75 εκ 0,25 χιλ / 260 μ 3 S SUS + 1 RB 11 κ
SE8000FI 615 γρ 4,9:1 94 εκ 0,37 χιλ / 275 μ 3 S SUS + 1 RB 11 κ

Hagane Body Το Hagane Body είναι ένα μεταλλικό σώμα μηχανισμού με υψηλή ακαμψία. Το αποτέλεσμα είναι οι ενέργειες του ψαρά να αποδοθούν με την πλήρη τους δύναμη.

AR-C Spool Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός του χείλους της πομπίνας σε σχήμα V, έχει ως αποτέλεσμα η μισινέζα να ξετυλίγεται σε μικρότερες σπείρες και να επιτυγχάνονται μακρύτερες και με μεγαλύτερη ακρίβεια ρίψεις.

Dyna Balance Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.

Varispeed II για καλύτερο στρώσιμο μισινέζας / νήματος στο οποίο ένα οβάλ και ένα τετράγωνο γρανάζι, σχεδιασμένα σε υπολογιστή, συνεργάζονται αρμονικά με άριστο αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Φρένα
Μπροστά Φρένα
16 αντικείμενα
Νέο
4969363039194
022255220927

Κατεβάστε εδώ το μηχανολογικό σχέδιο του μηχανισμού 4000 με την λίστα των ανταλλακτικών του.

Κατεβάστε εδώ το μηχανολογικό σχέδιο του μηχανισμού 2500 με την λίστα των ανταλλακτικών του.

Καμία Αξιολόγηση
Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας