Τεχνητό Megabass X-80 Magnum
Τεχνητό Megabass X-80 Magnum
Τεχνητό Megabass X-80 Magnum
Τεχνητό Megabass X-80 Magnum
  • Προσφορά!
  • -20%
Τεχνητό Megabass X-80 Magnum
Τεχνητό Megabass X-80 Magnum
Τεχνητό Megabass X-80 Magnum
Τεχνητό Megabass X-80 Magnum

Τεχνητό Megabass X-80 Magnum

Megabass
04.0147
Διαθέσιμο
22,40 € 28,00 € -20%
Με ΦΠΑ

Το τεχνητό Megabass X-80 Magnum προκαλεί μια ιδιαίτερη κίνηση καθώς διαθέτει ένα νέο χείλος για έντονη δράση darting.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Άλλο ένα ιδιαίτερα προσεγμένο και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής τεχνητό δόλωμα το οποίο οραματίστηκε, αποτύπωσε στο χαρτί και υλοποίησε ο Yuki Ito είναι το X-80 Magnum, γνωστό στην Ιαπωνία ως «Hachimaru» (Οκτώ - Μηδέν). Το απαιτητικό έργο του Field Testing για το X-80 Magnum ανέλαβε αποκλειστικά ο Masanori Muraoka, ο απόλυτος Ιάπωνας γνώστης του ψαρέματος Λαβρακιού, ο οποίος με τις παρατηρήσεις του στο πεδίο έβαλε τις τελευταίες πινελιές για την τελειοποίηση αυτού του τεχνητού δολώματος.

Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης δεν θα μπορούσε να επιτύχει κάτι διαφορετικό εκτός από την δημιουργία ενός τεχνητού δολώματος θρύλου. Τα τεχνητά Megabass X-80 Magnum έχουν μήκος 11,5 εκ. και προκαλούν μια μοναδική δραστηριότητα στο χώρο που κινούνται. Αυτό οφείλεται στο - νέου σχεδιασμού - χείλους τους το οποίο επιτρέπει στο τεχνητό να πραγματοποιεί μια έντονη, ευθύβολη κίνηση darting.

Με σταθερή ανάκτηση και με κινήσεις jerking, ή twitching, το X-80 Magnum αποδίδει τα μέγιστα. Με αυτές τις τεχνικές το X-80 Magnum κινείται προς κάθε κατεύθυνση και καταλήγει σε μία καθοδική αιώρηση. Όταν δε πραγματοποιείτε απότομα μια δυναμική ανάκτηση θα ακούσετε το κροτάλισμα που προκαλούν τα σφαιρίδιά του, ακόμα και αν το τεχνητό είναι κάτω από το νερό. Αυτό είναι άλλο ένα δυνατό σημείο του X-80 Magnum. Το εξελιγμένο σύστημα έρματος τριών σφαιριδίων βολφραμίου (Tungsten Triple Weight Oscillation System) που βελτιώνει δραστικά την απόσταση βολής του τεχνητού σε σχέση με παλιότερα μοντέλα. Τα Megabass X-80 Magnum, ουσιαστικά καταφέρνουν να πραγματοποιούν βολές όπως Minnows τεχνητά με πολύ λεπτότερο προφίλ. Τα Tungsten σφαιρίδια στο εσωτερικό του X-80 Magnum, πέρα από την συμβολή στην βέλτιστη απόσταση βολής, και την σταθερότητα κατά την πλεύση συμβάλουν επίσης στην παραγωγή μιας ιδιαίτερης συχνότητας κροταλίσματος που επιτυγχάνει την προσέλκυση των ψαριών, ακόμη και από μεγάλη απόσταση.

Για να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα του Megabass X-80 Magnum σας προτείνουμε να το ψαρέψετε με καλάμι το οποίο διαθέτει γρήγορη δράση. Αυτό θα σας επιτρέψει να ελέγχετε απόλυτα το τεχνητό, το οποίο θα ανταποκρίνεται σε κάθε κίνησή σας. Με μήκος στα 11,5 εκ και βάρος 18 γρ μας προδιαθέτει για ένα Minnow, το οποίο θα πραγματοποιεί πραγματικά μακρινές βολές. Η sinking συμπεριφορά του θα μας δώσει την δυνατότητα να ψάξουμε τα Λαβράκια σε όποιο βάθος κι αν καραδοκούν. Το X-80 θα αποδώσει ένα σφιχτό και κλειστό wobbling (τρέμουλο) ακόμη και με μέσης, ή γρήγορης ταχύτητας σταθερή ανάκτηση, ενώ αν επιχειρήσουμε να το ζωντανέψουμε με jerking θα τιναχτεί γλιστρώντας ακανόνιστα από πλευρά σε πλευρά κάνοντας έντονα αισθητή την παρουσία του στον χώρο.

Τα Megabass X-80 Magnum διατίθονται σε ποικιλία χρωμάτων, με εξαιρετικό φινίρισμα. Διαθέτουν επίσης τη δυνατότητα πραγματοποίησης μακρινών βολών λόγω των σφαιριδίων που διαθέτουν εσωτερικά και τα οποία μεταθέτουν το κέντρο βάρους του τεχνητού κατά τις βολές.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής φαίνεται σε κάθε σημείο την παραγωγής του X-80 Magnum, η χρήση άριστης ποιότητας πρώτης ύλης πολυμερούς ABS αλλά και η χρήση εναλλασσόμενων χρωματισμών, που δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα φινιρίσματος και χρωματισμών ικανούς να δελεάσουν και το πιο καχύποπτο Λαβράκι, το επιβεβαιώνουν.

Οι σαλαγγιές που χρησιμοποιήθηκαν από την Megabass είναι οι Owner Cultiva ST-46 #6, προσφέροντας ένα σίγουρο και βαθύ κάρφωμα αλλά και αυξημένη αντοχή και διάρκεια ζωής κατά την χρήση σε αλμυρό νερό. Αυτό το Megabass 80 είναι η υλοποίηση του ονείρου δύο θρύλων του χώρου ανάπτυξης τεχνητών δολωμάτων, ένα τεχνητό το οποίο αναπτύχθηκε για θα καταφέρει να δελεάσει και να τιθασεύσει την θηριώδη δύναμη Λαυρακιών ακόμη και 80 εκατοστών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: X-80 Magnum
  • Μήκος: 11,5 εκ.
  • Βάρος: 17,5 γρ
  • Σαλαγκές: ST46 #6
  • Είδος: Βυθιζόμενο
Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας