Υφαλόχρωμα Σιλικόνης για υποβρύχια Φώτα LIGHTSPEED
Υφαλόχρωμα Σιλικόνης για υποβρύχια Φώτα LIGHTSPEED
Υφαλόχρωμα Σιλικόνης για υποβρύχια Φώτα LIGHTSPEED
Υφαλόχρωμα Σιλικόνης για υποβρύχια Φώτα LIGHTSPEED
Υφαλόχρωμα Σιλικόνης για υποβρύχια Φώτα LIGHTSPEED
Υφαλόχρωμα Σιλικόνης για υποβρύχια Φώτα LIGHTSPEED

Προστατευτικό Υποβρύχιου Φωτισμού Propspeed Lightspeed

Propspeed
61.0157
Διαθέσιμο
47,50 €
Με ΦΠΑ

Το Lightspeed είναι μια διαφανής επίστρωση και ένας εύκολος και προσιτός τρόπος για τους ιδιοκτήτες σκαφών, να μειώσουν την συντήρηση που απαιτείται, να προστατεύσουν την επένδυσή τους και να διατηρήσουν την απόδοση του συστήματος φωτισμού.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Διατηρήστε τα φώτα σας λαμπερά καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα υποβρύχια σποτ, όπως κάθε άλλη υποβρύχια επιφάνεια, είναι επιρρεπή στη θαλάσσια ρύπανση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη φωτεινότητα, ενώ οι προσπάθειες αφαίρεσης της ρύπανσης μπορεί να οδηγήσουν σε φθορά του εξοπλισμού.

Το Lightspeed είναι μια διαφανής επίστρωση και ένας εύκολος και προσιτός τρόπος για τους ιδιοκτήτες σκαφών, να μειώσουν την συντήρηση που απαιτείται, να προστατεύσουν την επένδυσή τους και να διατηρήσουν την απόδοση του συστήματος φωτισμού. Το Lightspeed έχει αποδειχθεί ότι εξοικονομεί τρεις φορές την αξία του, αντισταθμίζοντάς την με το κόστος συντήρησης, πέρα ​​από τη μη μετρήσιμη ζημιά στα θαλάσσια οικοσυστήματα που προκαλούνται από παραδοσιακά, μη φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1. Lightclean Wipe - Το Lightclean είναι ένα υγρό πανί, σχεδιασμένο ειδικά για να αφαιρεί ακαθαρσίες, γράσσο, και ρύπους από την επιφάνεια του φωτισμού. Το διάλυμα Lightclean έρχεται προσυσκευασμένο σε μαντηλάκι για να διευκολύνει τη δουλειά σας.

2. Πινέλο Εφαρμογής Clear Coat - Περιλαμβάνεται ένα μικρό πινέλο υψηλής ποιότητας, για να παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή της επίστρωσης του Lightspeed.

3. Διαφανές Topcoat Lightspeed– Το σωληνάριο περιέχει 15 ml Lightspeed Clear Coat, μια μη τοξική επίστρωση, που σχηματίζει ένα εξαιρετικά λείο εξωτερικό στρώμα, μη φιλικό προς οποιαδήποτε ανάπτυξη ξένων σωμάτων, διατηρώντας τα φώτα σας λαμπερά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός Προϊόντος: LS15K
  • Σωληνάριο: 15ml
  • Επιφάνεια Κάλυψης για ΚΙΤ 15 ml: 0,1 μ²
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας