Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad
Σιλικόνες Maximus Reactor Shad

Σιλικόνες Maximus Reactor Shad

Maximus
06.0141
Διαθέσιμο
9,00 €
Με ΦΠΑ

Η Reactor – όπως φανερώνει και το όνομά της - είναι μια από τις πιο «πονηρές» σιλικόνες της Maximus για Λαβράκια, Λούτσους και Μαύρα αλιεύματα που υπάρχει στην αγορά, σχεδιασμένη για να προκαλεί αντιδράσεις.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρεία Maximus αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των ερασιτεχνών αλιέων και συγκεκριμένα των φίλων των τεχνικών Spinning, ανάπτυξε και κατασκεύασε με μια τελείως διαφορετική τεχνοτροπία, υψηλής ποιότητας σιλικονούχα δολώματα. Έτσι ποντάροντας στην καινοτομία, στην εξειδίκευση αλλά και στην ποιότητα των υλικών, στοχεύει να υπερκαλύψει όλες σας τις ανάγκες, ακόμη και σε πολύ δύσκολες συνθήκες ψαρέματος. Από πολύ καθαρά νερά έως πολύ θολά…. νύχτα, ή μέρα… με ζέστη, ή με κρύο…..

Η Reactor – όπως φανερώνει και το όνομά της - είναι μια από τις πιο «πονηρές» σιλικόνες της Maximus για Λαβράκια, Λούτσους και Μαύρα αλιεύματα που υπάρχει στην αγορά, σχεδιασμένη για να προκαλεί αντιδράσεις. Διαθέτει τέτοια υφή που προκαλεί το ψάρι να επιτεθεί ξανά και ξανά. Πολλά ψάρια (ειδικά τα πονηρεμένα Λαβράκια) πηγαίνουν πολύ κοντά στα τεχνητά μας και μερικές φορές τα ελέγχουν πριν επιτεθούν με μικρές τσιμπιές, ή ακόμα και σπρωξίματα. Με αυτήν την ειδική υφή, οι άμυνές τους και η καχυποψία τους, καταρρέουν. Με υλικό τέτοιας υφής που δεν αποθαρρύνει το ψάρι να επιτεθεί ξανά, ακόμα και μετά από μια άστοχη επίθεση. Αυτή είναι η ιδανική σιλικόνη για καχύποπτα ψάρια και πολυψαρεμένα μέρη.

Το σώμα της Maximus Reactor Shad έχει μήκος 12 εκ, είναι ογκώδες, διαθέτει εγκοπές και καταλήγει σε ουρά με τακούνι. Όσο όμως ογκώδης είναι η όψη της, τόσο ελαφριά και ευκίνητη είναι μέσα στο νερό. Το τακούνι στην άκρη της ουράς κινείται νευρικά, ακόμα και με τα ρέματα του νερού, πόσο ακόμα με τα δικά μας Jerks και Twitches.

Mπορεί να αρματωθεί με αγκίστρι Offset, σε Τexas ή ακόμα και Carolina Rig αλλά κυρίως με μολυβοκεφαλές. Προτείνουμε να αρματωθεί τόσο με απλές τύπου Swimming Type Jig heads για απλές ανακτήσεις όσο και τριγωνικές για νευρικό και έντονο παιχνίδι. Ενδεικτικά, ένας πολύ καλός συνδυασμός είναι με τις Major Craft Bunta Swimming Type και Darting Type αντίστοιχα.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στις Maximus Reactor εγκλωβίζει την ειδική γεύση που έχει η κάθε μία από τις σιλικόνες και την απελευθερώνει, τόσο πάνω στο δάγκωμα, όσο και ελεγχόμενα, για όσο βρίσκεται στο νερό. Αν κάποιο ψάρι αστοχήσει στο πρώτο strike, απλά συνεχίστε την ανάκτηση και θα δείτε πως οι επιθέσεις θα συνεχιστούν.

Ως προς την κίνηση υπάρχουν δυο τομείς δράσης. Ο πρώτος έχει να κάνει με τα κοψίματα στο σώμα της εμποτισμένης σιλικόνης, τα οποία παράγουν δονήσεις κατά την κίνηση και ο δεύτερος έχει να κάνει με την ουρά που μπορεί και ζωντανεύει στην παραμικρή μας εντολή, ενώ «παίζει» ακόμα και μόνη της στο παραμικρό ρέμα κατά την παύση της ανάκτησης, ή στην πτώση της σιλικόνης στο νερό.

Τα Maximus Softbaits στοχεύουν στο ψάρεμα των τεχνικών, Ultra Light Rock Fishing (ULRF), Light Rock Fishing (LRF), Heavy Rock Fishing (HRF) και Spinning. Μπαίνοντας ακόμη περισσότερο σε λεπτομέρειες, αυτό που κάνει τη διαφορά στα σιλικονούχα δολώματα Maximus, είναι κυρίως οι πρώτες ύλες. Η σιλικόνη είναι μια ιδιαίτερη, μεικτή φόρμουλα, πολύ φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και τελείως ακίνδυνη προς τα αλιεύματα. Επίσης η προσθήκη των φυσικών αρωμάτων με αμινοξέα και άλλες προσελκυστικές ουσίες όπως ο Βιοφώσφορος και το Fluorescent UV που προέρχονται από φυσικά συστατικά, προσελκύουν και το πιο πονηρό θηρευτή.

Οι σιλικόνες Maximus είναι ένα προϊόν το οποίο παράγεται από την ιδία την εταιρεία, με χειροποίητες τεχνικές και δεν εισάγεται από κάποιο άλλο εργοστάσιο. Αυτό από μόνο του προσδίδει μια άλλη ταυτότητα και μια μεγαλύτερη εξειδίκευση στα προϊόντα που απαιτεί συνεχώς ο σύγχρονος ψαράς. Οι σιλικόνες της Maximus αντιδρούν σαν βιοδιασπώμενο δόλωμα, αλλά και σαν σιλικόνη αν της δώσετε την ανάλογη πλεύση, στις αντίστοιχες συνθήκες.

Όλες οι συσκευασίες Reactor Shad περιέχουν σε υγρό 4 σιλικόνες, μήκους 12 εκ.

Μοντέλο Χρώμα Μήκος Τεμάχια ανά Συσκευασία Χαρακτηριστικά
RS120-13 C1 12 εκ 4 UV, Glow
RS120-14 C8 12 εκ 4 Pearl
RS120-15 C9 12 εκ 4 -
RS120-16 C11 12 εκ 4 Pearl, Glow
RS120-17 C17 12 εκ 4 UV, Glow
RS120-18 C23 12 εκ 4 Mix

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας