Ανταλακτικά Χταποδάκια Shimano Engetsu Rock Hopper

Ανταλακτικά Χταποδάκια Shimano Engetsu Rock Hopper

Shimano
06.0179
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
10,80 €
Με ΦΠΑ

Τα ανταλλακτικά, αρματωμένα χταποδάκια σιλικόνης Engetsu Rock Hopper από την Shimano, μας δίνουν λύσεις ώστε να δώσουμε ξανά ζωή στους πλάνους του Inchiku – Engetsu.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το μέγεθος μιας εταιρείας φαίνεται όχι μόνο από την ποιότητα κατασκευής και λειτουργικότητας των προϊόντων της, αλλά από την υποστήριξη σε ανταλλακτικά κι αναλώσιμα, από τη δυνατότητα να δίνει λύσεις, ακόμη και στα μικρά, ή χαμηλού κόστους προϊόντα της.

Τα ανταλλακτικά, αρματωμένα χταποδάκια σιλικόνης Engetsu Rock Hopper από την Shimano, μας δίνουν λύσεις ώστε να δώσουμε ξανά ζωή στους πλάνους του Inchiku – Engetsu, που κρατάμε αδρανείς και παροπλισμένους στην κασετίνα μας, λόγω καταστροφής των Assist Hooks. Τα χταποδάκια της Shimano φανερώνουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους από το πρώτο άγγιγμα, καθώς με την πρώτη ματιά δεν γίνεται αντιληπτή η ποιότητα των υλικών και η λεπτομέρεια στην κατασκευή.

Το χταποδάκι σιλικόνης Rock Hopper είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή και επιπλέουσα σιλικόνη, δίνοντας στην αρματωσιά μια ιδιαίτερα φυσική και θελκτική κίνηση, ενώ την αυξημένη απόδοσή του εγγυώνται οι φερομόνες εκχυλισμάτων καλαμαριού. Στο εσωτερικό του σιλικονούχου χταποδιού υπάρχει ειδικά πατενταρισμένο στόπερ, για να παραμένει πάντα στην προκαθορισμένη θέση.

To Assist Line που χρησιμοποιεί η Shimano είναι λευκό, κερωμένο Power Pro 250lb ενώ τα αγκίστρια είναι χαμηλού βάρους, αλλά ισχυρά (FF #16). Διατίθενται σε τέσσερα φωσφορούχα χρώματα για να γίνονται αντιληπτά ακόμη και σε μεγάλα βάθη.

Κωδικός: EP-008QE.

Διαβάστε στο Blog της εταιρίας Tsouros Marine χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση και το αρμάτωμα Χταποδιών Σιλικόνης, τα οποία προορίζονται είτε για απευθείας ψάρεμα, είτε για τοποθέτηση σε πλάνους.

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας