Πλάνοι Underground Wave
Πλάνοι Underground Wave
Πλάνοι Underground Wave
Πλάνοι Underground Wave

Πλάνοι Underground Wave

Underground
05.0049
Διαθέσιμος
9,50 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Wave Underground είναι σχεδιασμένοι ώστε να βυθίζονται γρήγορα και με ακρίβεια στη ζώνη δράσης τους.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Wave Underground είναι σχεδιασμένοι ώστε να βυθίζονται γρήγορα και με ακρίβεια στη ζώνη δράσης τους. Με ελάχιστη απόκλιση, μπορείτε να κατευθύνετε τον πλάνο στον στόχο που βλέπετε στο βυθόμετρό σας.

Αντίθετα με άλλους πλάνους, με τους οποίους συχνά αντιμετωπίζουμε την δυσκολία της βύθισης ακριβώς στο σημείο που θέλουμε, ειδικότερα όταν ξαφνικά συναντήσουμε θηράματα που δεν περιμέναμε, ο Wave έχει σχεδιασμό «βλήματος» και φεύγει με απόλυτη ταχύτητα για το σημείο που επιθυμούμε.

Με το παραμικρό χτύπημα από εσάς, ο πλάνος jigging Wave μετατρέπεται από άψυχο μέταλλο σε ακροβάτη του βυθού. Είναι πραγματικά εκπληκτική αυτή του η ιδιότητα και κάποιος μπορεί εύκολα να το επιβεβαιώσει, ακόμα και κοντά στην επιφάνεια.

Το δεύτερο μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι η ιδιότητα να αψηφάει τον νόμο που θέλει τους πλάνους Slow Jigging να φέρουν μεγάλη αντίσταση κατά το χτύπημα του καλαμιού μας. Όταν ψαρέψετε ένα πλάνο Underground Wave, δε θα πιστέψετε πόσο ελάχιστη αντίσταση φέρει και πόσο ξεκούραστος είναι κατά το χτύπημα. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μαζί με την πολύ καλή ποιότητα και την χαμηλή τιμή, τον κάνουν απαραίτητο στους φίλους του Slow Pitch. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Underground Wave, αν και Slow Pitch πλάνος, δουλεύει άριστα και με Long Fall κίνηση. Στο Slow Pitch αρκεί μια μικρή κίνηση της μανιβέλας για να τον κάνει να πραγματοποιήσει έντονο darting ενώ στο Long Fall ο χρόνος «βύθισης» θα εντυπωσιάσει και τον πιο δύσπιστο.

Απευθύνονται σε Μαύρα και Κόκκινα θηράματα του βυθού.

Οι πλάνοι Underground Wave δεν διαθέτουν Assist Hooks.

Βάρος Χρώματα
100 γρ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
120 γρ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
10 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας