Πλανάκια Cultiva Edge GJTG

Πλανάκια Cultiva Edge GJTG

Cultiva
05.0332
Διαθέσιμο
26,50 €
Με ΦΠΑ

O Edge GJTG είναι η πρόταση της Cultiva στους πλάνους από βολφράμιο.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όλο και περισσότερες εταιρίες στον χώρο της αλιείας υιοθετούν την χρήση βολφραμίου (Tungsten) για την κατασκευή πλάνων κι αυτό γιατί έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τον μόλυβδο στις εφαρμογές ψαρέματος. Το βολφράμιο είναι ένα πυκνό-βαρύ μέταλλο κατά 1,7 φορές πιο πυκνό από τον μόλυβδο, γεγονός που καθιστά τους πλάνους από βολφράμιο ικανούς να αντιστέκονται καλύτερα στα ρεύματα. Παράλληλα είναι πιο σκληρό σαν υλικό κι έτσι οι πλάνοι δεν φθείρονται εύκολα από την χρήση, ή από χτυπήματα.

Το βολφράμιο είναι υλικό που στην φύση απαντάται σε μικρές ποσότητες και μόνο σε ενώσεις με άλλα στοιχεία, γεγονός που το κατατάσσει στα υψηλού κόστους υλικά, τόσο λόγο σπανιότητας, αλλά και κατεργασιών για τον διαχωρισμό του. Το βολφράμιο επίσης θεωρείται «οικολογικό υλικό», φιλικό προς το φυσικό περιβάλλον, αλλά και προς το άνθρωπο. Πολλοί έμπειροι ψαράδες του χώρου που έχουν εμβαθύνει σε τεχνικές με πλάνους (Shore Jigging, Slow Jigging, Jigging) θεωρούν το βολφράμιο ως το υλικό του μέλλοντος για το ψάρεμα με πλάνους.

O Edge GJTG είναι η πρόταση της Cultiva στους πλάνους από βολφράμιο. Ο Edge είναι ένας μεσόβαρος πλάνος με πλατύ προφίλ ιδανικός για να δουλεύει κατά τη βύθιση, αλλά και κατά την ανάκτηση με μεγάλες, αργές και ρυθμικές κινήσεις του καλαμιού.

Ο πλάνος Cultiva Edge GJTG διαθέτει μια ιδιαίτερη, αργή και προκλητική  κίνηση η οποία τους προσδίδεται στο «βαθούλωμα» που έχει δημιουργήσει η Cultiva στο μεγαλύτερο μέρος της μίας πλευράς του, πραγματοποιώντας μια άνιση κατανομή υλικού στις δύο πλευρές. Δεδομένου ότι η κίνησή τους δεν επηρεάζεται τόσο από τα ρεύματα, μπορεί να ψαρευτεί σε μεγαλύτερο βάθος (σε σύγκριση με έναν αντίστοιχο μολύβδινο πλάνο), προκαλώντας την περιέργεια των πονηρεμένων αρπακτικών που βρίσκονται στα βαθιά.

Η Owner δεν τοποθέτησε απλά ένα σύρμα στο εσωτερικό του πλάνου, αλλά ένα μεταλλικό σκελετό από χάλυβα, ο οποίος καλύπτει το σύνολο της έκτασης του σώματος των πλάνων. Έτσι χαρίζει στους Edge GJTG ακαμψία, αντοχή σε επιθέσεις μεγάλων θηραμάτων και δύναμη. Οι Owner Cultiva Edge GJTG μπορούν να ψαρευτούν τόσο από το σκάφος όσο κι από ακτή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διατίθενται σε δύο βάρη 40 γρ (GJTG-40) και 60 γρ (GJTG-60)
  • Διαθέσιμα Χρώματα: 01 - 03 - 10 (glow) -14 (glow) - 20 (glow) - 21 (glow)
  • Υλικό κατασκευής : Βολφράμιο (Tungsten)

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας