Πλάνοι Major Craft Jigpara Long Slow

Πλάνοι Major Craft Jigpara Long Slow

Major Craft
05.0104
Διαθέσιμος
12,40 €
Με ΦΠΑ

Πλάνοι Jigpara από την Ιαπωνική εταιρία Major Craft οι οποίοι διαθέτουν χαρακτηριστικά, διαφορετικών κατηγοριών πλάνων και μας παρέχουν περισσότερες επιλογές αναφορικά με τον εξοπλισμό μας.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πλάνοι Jigpara από την Ιαπωνική εταιρία Major Craft οι οποίοι διαθέτουν χαρακτηριστικά, διαφορετικών κατηγοριών πλάνων και μας παρέχουν περισσότερες επιλογές αναφορικά με τον εξοπλισμό μας.

Οι Jigpara Long Slow, είναι ιδανικοί τόσο για Vertical Jigging, όσο και για Slow Jigging. Το σώµα τους είναι λεπτό και μακρύ και παράγει κατά τη βύθισή τους, κίνηση Long Fall. Το λεπτό προφίλ τους, δεν τους επιτρέπει να φέρουν μεγάλη αντίσταση σε θαλάσσια ρέματα, συνεπώς οι Jigpara Long Slow θα βρεθούν με ευκολία στη ζώνη δράσης, ανεξάρτητα από το βάθος. Αυτό το χαρακτηριστικό μας βοηθά επίσης και στην περίπτωση που θέλουμε να τους ψαρέψουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα απ’ ότι συνηθίζουμε με πλάνους Slow. Με ευχαρίστηση θα διαπιστώσετε ότι αποδίδουν πολύ καλά και κατά την ανάκτηση και ιδιαίτερα μετά από γρήγορα χτυπήματα με στιγμιαίες παύσεις, καθώς η στιγμιαία αδράνεια του πλάνου δίνει στο θήραμα την ευκαιρία που περιμένει για επίθεση.

Η κατασκευή τους, το φινίρισμά τους, η ποιότητα της βαφής, είναι του επιπέδου που θα περιμένατε από μια Ιαπωνική εταιρία ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους ακόμα και μετά από πολλά ψαρέματα. Αλλά και η επιλογή και ο συνδυασμός χρωμάτων και σχεδίων ταιριάζει απόλυτα στα νερά της Μεσογείου και οι πλάνοι Jigpara Slow Jigging γίνονται αντιληπτοί από μεγάλη απόσταση.

Οι πλάνοι Major Craft Jigpara Long Slow δεν είναι αρματωμένοι.

Βάρος Κωδικός Διαθέσιμα Χρώματα
100 γρ JPVLS-100 1, 3, 7, 8, 75, 76
120 γρ JPVLS-120 1, 3, 7, 8, 75, 76
150 γρ JPVLS-150 1, 3, 7, 8, 75
180 γρ JPVLS-180 3, 7, 8, 76
200 γρ JPVLS-200 1, 3, 8, 76


Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας