Πλάνοι Shimano Ocea Stinger Butterfly Pebble Light

Πλάνοι Shimano Ocea Butterfly Pebble Light

Shimano
05.0364
Διαθέσιμος
12,60 €
Με ΦΠΑ

Σχεδιασμένοι για Light Jigging, είτε από βάρκα, είτε για Shore Jigging, οι πλάνοι Shimano Pebble Light αποτελούν την «μικρότερη» εκδοχή, των ήδη επιτυχημένων στα Ελληνικά νερά, Pebble Stick.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Σχεδιασμένοι για Light Jigging, είτε από βάρκα, είτε για Shore Jigging, οι πλάνοι Shimano Pebble Light αποτελούν την «μικρότερη» εκδοχή, των ήδη επιτυχημένων στα Ελληνικά νερά, PebbleStick.

Oι πλάνοι Pebble Light της Shimano ενσωματώνουν την νέα τεχνολογία Scale Boost για ένα άκρως αληθοφανές αποτέλεσμα με ανάγλυφα λέπια πάνω στο σώμα τους, αλλά και μια σχεδίαση, που τους χαρίζει μια έντονα ρεαλιστική πλεύση, όπως ακριβώς ένα τραυματισμένο μικρόψαρο, χωρίς να απαιτείται αρκετή προσπάθεια από την μεριά του ψαρά. Η πλεύση τους μέσα στο νερό χαρακτηρίζεται από την Ιαπωνική εταιρία ως «Medium Slow», γεγονός το οποίο δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης των πλάνων, όχι μόνο στο Slow Jigging αλλά και σε ψάρεμα με High Pitch ανάκτηση, στις περιπτώσεις που το επιθυμούμε.

Κάθε πλάνος της σειράς Pebble Light έρχεται αρματωμένος με δύο διπλά αγκίστρια, πάνω και κάτω, κορυφαίας ποιότητας της Shimano, ειδικά μελετημένα έτσι ώστε να συμβάλουν στην άριστη ισορροπία του πλάνου μέσα στο νερό αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτικά και αιχμηρά χωρίς να συγχωρούν την παραμικρή επαφή.

Την σειρά πλάνων Ocea Pebble Light θα την βρούμε διαθέσιμη σε 6 χρωματισμούς με ανάγλυφα λέπια, χάρις την τεχνολογία Scale Boost, με στοιχεία φωσφόρου αλλά και UV, έτοιμα αρματωμένα για χρήση.

Κωδικός Βάρος Μήκος Διαθέσιμα Χρώματα
JUP40U 40 γρ 92 χιλ Green, Pink, Silver, Orange, Zebra, Iwashi
JUP60U 60 γρ 105 χιλ Green, Pink, Silver, Orange, Zebra, Iwashi
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας