Πλάνοι Palms Slow Blatt S Jigs

Πλάνοι Palms Slow Blatt S Jigs

Palms
05.0266
Διαθέσιμο
14,50 €
Με ΦΠΑ

Οι Palms Slow Blatt είναι από τους πιο αποτελεσματικούς πλάνους στην Ιαπωνία, για την τεχνική Slow Pitch, ή Slow Jigging. Διαθέτουν πλατύ σχήμα και ασυμμετρία στην κατασκευή τους.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Palms Slow Blatt S έχουν σχεδιαστεί για την τεχνική του Slow Jigging. Διαθέτουν απόλυτη ισορροπία καθώς το κέντρο βάρος τους βρίσκεται στη μέση και άλλα δύο βασικά χαρακτηριστικά: την οριζόντια στάση τους και τις αναλαμπές που προκαλούν.

Οι Palms Slow Blatt είναι από τους πιο αποτελεσματικούς πλάνους στην Ιαπωνία, για την τεχνική Slow Pitch, ή Slow Jigging. Διαθέτουν πλατύ σχήμα και ασυμμετρία στην κατασκευή τους.

Ο στόχος του συγκεκριμένου μοντέλου είναι να βρεθεί – και να παραμείνει για αρκετή ώρα - σε οριζόντια στάση, τόσο κατά τη διάρκεια του Jigging, όσο και κατά τη διάρκεια της πτώσης, δίνοντας στους επίδοξους θηρευτές την ευκαιρία να επιτεθούν. Συνεπώς η σωστή τοποθέτηση του κέντρου βάρους αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην κατασκευή του και μόλις η Palms το πέτυχε, ο Slow Blatt ήταν έτοιμος για μεγάλες μάχες.

Κατά τη διάρκεια της «θετικής κίνησης» - των χτυπημάτων με το καλάμι μας δηλαδή – ο πλάνος παίρνει ανάμεσα στις παύσεις οριζόντια στάση. Η οριζόντια στάση, σταματά τον πλάνο και τον κάνει πιο θελκτικό στα μάτια θηρευτών. Όταν ο πλάνος Slow Blatt βυθίζεται, παράγει μια ακαθόριστη κίνηση με τρέμουλο, το οποίο προκαλεί αναλαμπές, καθώς εναλλάσσονται μεταξύ τους η παχιά, με την λεπτή πλευρά. Και οι δύο πλευρές παρομοιάζουν την καρίνα ενός σκάφους, η μία πλευρά περισσότερο από την άλλη. Ανάλογα από την πλευρά που κοιτάτε τον πλάνο, θα το δείτε και με γυμνό μάτι ότι το σχήμα τους δεν είναι συμμετρικό. Διαθέτουν πλάτος και παράγουν μια κίνηση σαν φύλλο δέντρου που πέφτει.

Είτε είστε αρχάριοι στην τεχνική, είτε έμπειροι, μπορείτε να δουλέψετε τον πλάνο Slow Blatt S. Αφήστε τον να βυθιστεί και εκείνος θα κάνει τα μαγικά του. Το «γλίστρημα» και η σπειροειδής βύθισή του προκαλεί τα αλιεύματα, καθώς παρομοιάζει την κίνηση φοβισμένου, ή τραυματισμένου ψαριού. Όταν, ή αν πλησιάσει στον πάτο, σηκώστε την κορυφή του καλαμιού σας, ανακτήστε και μετά χαμηλώστε το καλάμι και αφήστε τον πλάνο να βυθιστεί ξανά, ώστε να παραγάγει το τρέμουλο και την πλευρική βύθιση προκαλεί τα επιθετικά ένστικτα θηρευτών.

Να είστε πάντα έτοιμοι κατά την ελεύθερη βύθιση του πλάνου, καθώς τότε θα λάβετε τις περισσότερες επιθέσεις.

Δεν παρέχονται αρματωμένοι με Assist Hooks.

Μοντέλο Βάρος Μήκος Διαθέσιμα Χρώματα
SBS-80 80 γρ 7,5 εκ H-531, H-10, MG-09, MG-547, MG-530
SBS-100 100 γρ 8,5 εκ H-531, H-10, MG-09, MG-547, MG-530, MG-510
SBS-130 130 γρ 9,0 εκ H-531, H-10, MG-09, MG-547, MG-530, MG-510
SBS-150 150 γρ 9,5 εκ H-531, H-10, MG-09, MG-547, MG-530, MG-510, MG-98, MG-529, H-49, H-528

Σχεδιασμός Πλάνων Palms

Ασύμμετρο Σχήμα

Το ασύμμετρο σχήμα του πλάνου με τη μία πλευρά να διαθέτει μεγαλύτερο όγκο από την άλλη, βοηθά στην παραγωγή της ασυνάρτητης βύθισης και προσκαλεί επιθέσεις.

Center Balanced

Το μακρύ σώμα, με το κέντρο βάρους στη μέση του σώματος παράγει άμεση αντίδραση στις εντολές του καλαμιού σας και ελκυστική δράση βύθισης, η οποία φαίνεται σαν «γλύστριμα».

Real Eye

Τα μάτια του πλάνου είναι απόλυτα ρεαλιστικά και εξάπτουν το ένστικτο του κυνηγού.

Φύλλο Ολογραφίας

Η Palms αξιοποιεί για τη βάση των πλάνων δύο τύπους φύλλων ολογραφίας, ανάλογα με το χρώμα: Ολογραφία Scale και Ολογραφία Magma

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
14 αντικείμενα
Νέο
4562199814029
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας