Πλάνοι Xesta Slow Emotion Flare Slim
Πλάνοι Xesta Slow Emotion Flare Slim
Πλάνοι Xesta Slow Emotion Flare Slim
Πλάνοι Xesta Slow Emotion Flare Slim
Πλάνοι Xesta Slow Emotion Flare Slim
Πλάνοι Xesta Slow Emotion Flare Slim

Πλάνοι Xesta Slow Emotion Flare Slim

Xesta
05.0377
Διαθέσιμο
22,90 €
Με ΦΠΑ

Η εταιρία Xesta δημιούργησε την Slim έκδοση των πλάνων Slow Emotion Flare.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Xesta δημιούργησε την Slim έκδοση των πλάνων Slow Emotion Flare.

Η Slim έκδοση προσελκύει αρπακτικά με τις έντονες, ολισθαίνουσες κινήσεις τόσο σε αργό όσο και σε υψηλό βήμα. Όχι μόνο η αντίσταση έλξης μειώνεται περισσότερο από το κανονικό, αλλά και η γωνία ολίσθησης διευρύνεται, επομένως η ελκυστικότητα είναι πολύ ισχυρή. Οι σχεδιαστές της Xesta τροποποίησαν την κατασκευή των πλάνων Flare, ώστε να μειώσουν την αντίσταση του νερού κατά τη διάρκεια της ανάκτησης, ανεξάρτητα από το βάθος στο οποίο βρίσκεται ο πλάνος και να τον φέρουν σε οριζόντια στάση, όπως ακριβώς ένα καλαμάρι. Η ανάκτηση των πλάνων Xesta Slow Emotion Flare είναι πιο απλή και πιο εύκολη, καθώς φέρει λιγότερη αντίσταση στο νερό, από τους κλασσικούς πλάνους slow.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσελκύσετε ψάρια από όλα τα στρώματα της στήλης του νερού, όχι μόνο κοντά στην επιφάνεια, αλλά και από μεσαία και βαθιά στρώματα, χωρίς έντονη δράση από την άκρη του καλαμιού. Το λεπτό σχήμα που μπορούν να χειριστούν άνετα όχι μόνο έμπειροι jiggers, αλλά και αρχάριοι στο στυλ Slow Jigging, καθιστώντας το πιο εύκολο και πιο ευχάριστο από ποτέ.

Το σχήμα τους είναι απόλυτα επίπεδο από τη μία πλευρά και με όγκο από την άλλη. Το προφίλ των συγκεκριμένων πλάνων είναι λεπτό και μπορούν να αξιοποιηθούν με Slow Pitch αλλά και High Pitch ανάκτηση.

Οι πλάνοι Xesta Slow Emotion Flare Slim διατίθενται σε 120 και 150 γρ.

Βάρος Τεχνητού
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας