Σουγιάς Opinel Tour de France
Σουγιάς Opinel Tour de France
Σουγιάς Opinel Tour de France
Σουγιάς Opinel Tour de France
Σουγιάς Opinel Tour de France
Σουγιάς Opinel Tour de France
Σουγιάς Opinel Tour de France
Σουγιάς Opinel Tour de France
Σουγιάς Opinel Tour de France
Σουγιάς Opinel Tour de France

Σουγιάς Opinel Tour de France

Opinel
28.0216
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
20,00 €
Με ΦΠΑ

Ο σουγιάς Opinel Tour de France, σχεδιάστηκε από τον Μanivelle (Matthieu Lifschitz), καλλιτεχνικό διευθυντή του περιοδικού 200 και φανατικό ποδηλάτη.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο σουγιάς Opinel Tour de France, σχεδιάστηκε από τον Μanivelle (Matthieu Lifschitz), καλλιτεχνικό διευθυντή του περιοδικού 200 και φανατικό ποδηλάτη. Είναι σε μέγεθος N°08, σε χρωματισμούς μαύρου και κίτρινου και συλλεκτικός καθώς κατασκευάστηκε στον περιορισμένο αριθμό των 3.750 τεμαχίων για όλο τον κόσμο.

Από το 1903, ο Γύρος της Γαλλίας αποτελεί ένα φαντασμαγορικό γεγονός γεμάτο από θεαματικές νίκες, αξέχαστες μονομαχίες και μυθικούς πρωταθλητές. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στον κόσμο και αποτελεί εθνικό σύμβολο της Γαλλίας.

O συγκεκριμένος σουγιάς της Opinel συμβολίζει τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας, ενσωματώνοντας τοπία με γεωγραφικά γραφικά σύμβολα, στην κορυφή των οποίων βρίσκεται η αψίδα Θριάμβου, καθώς επίσης και τα στοιχεία της βροχής, του νερού και της ομίχλης.

Διατίθεται σε συσκευασία δώρου με ειδικό αυτοκόλλητο Tour de France. Διαθέτει και κίτρινο κορδόνι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος: No 8
  • Μήκος (Ανοιχτό): 19,27 εκ
  • Μήκος Λάμας: 8.5 εκ
  • Βάρος: 44 γρ
  • Κωδικός: 002493

Ανοξείδωτο Ατσάλι Sandvik

Η Opinel χρησιμοποιεί Sandvik 12C27, τροποποιημένο ανοξείδωτο ατσάλι, για τις λεπίδες της. Η περιεκτικότητα σε Carbonείναι 0,4% και η προσθήκη Χρωμίου, κάνουν τις λεπίδες να μην απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση. Η σκληρότητα των λεπίδων είναι 57-58 HRC

Λαβή

Το ξύλο της οξυάς είναι ένα από τα πιο όμορφα είδη ξύλου. Έχει ανοιχτόχρωμο και ομοιογενές χρώμα, λεπτό και κανονικό κόκκο και πολύ ισχυρή αντοχή στο χρόνο.

Δαχτυλίδι Ασφαλείας

Ο μηχανισμός ασφαλείας κατασκευάστηκε από τον Marcel Opinel το 1955. Πρωτοκατασκευάστηκε το 1955 και έκτοτε η Opinel χρησιμοποιεί την ασφάλεια Virobloc σε όλους τους σουγιάδες που διπλώνουν από το Νο06 και πάνω. Ο κρίκος ασφαλείας εμποδίζει τον σουγιά να ανοίξει, ή να κλείσει κατά λάθος.

Καθάρισμα

Με το Opinel σας ανοιχτό, αφήστε να τρέξει ζεστό νερό στη λεπίδα και σκουπίστε με ένα σφουγγάρι και απορρυπαντικό. Ξεπλύνετε τη λεπίδα με ζεστό νερό, προσέχοντας να μην απορροφηθεί νερό από τη ξύλινη λαβή. Αφήστε τη λεπίδα να στεγνώσει πριν κλείσετε (αυτό δεν είναι απαραίτητο για πλαστικές λαβές).

Σημαντικό: Μη βυθίζετε το μαχαίρι στο νερό, καθώς αυτό θα μπορούσε να χαλάσει τη ξύλινη λαβή.

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας