Στεγανός Σάκος Mustad Dry Duff 50L MB016
Σακίδιο Mustad Dry Duffel Bag 50Lt
Σακίδιο Mustad Dry Duffel Bag 50Lt
Στεγανός Σάκος Mustad Dry Duff 50L MB016
Σακίδιο Mustad Dry Duffel Bag 50Lt
Σακίδιο Mustad Dry Duffel Bag 50Lt

Σακίδιο Mustad Dry Duffel Bag 50Lt

Mustad
24.0302
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
50,20 €
Με ΦΠΑ

Το συγκεκριμένο σακίδιο της Mustad, είναι μια ιδανική επιλογή, για τις περισσότερες από τις ανάγκες αποθήκευσης εξοπλισμού, ή και προσωπικών ειδών στο σκάφος. 

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το συγκεκριμένο σακίδιο της Mustad, είναι μια ιδανική επιλογή, για τις περισσότερες από τις ανάγκες αποθήκευσης εξοπλισμού, ή και προσωπικών ειδών στο σκάφος. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και πολλές άλλες περιπτώσεις.

Η Mustad Dry Duffel Bag είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό που προστατεύει τον εξοπλισμό σας από την υγρασία, την σκόνη, ή την άμμο. Με άφθονο χώρο για ρούχα, κάμερα, κινητό, βυθόμετρο και όλα τα αλιευτικά εργαλεία που χρειάζεστε για ένα ταξίδι, ή για το Σαββατοκύριακο.

Η τσάντα MB016 είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό, νάιλον υλικό 500 Denier, διαθέτει ένα ενιαίο τμήμα το οποίο κλείνει με αδιάβροχο φερμουάρ, πλαστικοποιημένη μπροστινή τσέπη, πρακτικές χειρολαβές και δύο πλαϊνές λαβές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: MB016
  • Κωδικός: 32.11.01.006
  • Διαστάσεις: 61 x 28 x 31 εκ
  • Χωρητικότητα: 50 Λίτρα
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας