Σπρέυ Σιλικόνης Motip

Σπρέυ Σιλικόνης Motip

Motip
63.0055
Διαθέσιμο
6,70 €
Με ΦΠΑ

Το σπρέυ Σιλικόνης Motip Silicone Spray προορίζεται για λίπανση και προστασία πλαστικών, ή ελαστικών τμημάτων.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το σπρέυ Σιλικόνης Motip Silicone Spray προορίζεται για λίπανση και προστασία πλαστικών, ή ελαστικών τμημάτων. Ταυτόχρονα λιπαίνει, προστατεύει και μονώνει. Εμποδίζει το τρίξιμο, τον θόρυβο, το πάγωμα και το στέγνωμα πλαστικών επιφανειών. Παραδείγματα χρήσης του αποτελούν η προστασία κλειδαριών από το πάγωμα, μεντεσέδων, μηχανικών μερών, των λάστιχων πόρτας αυτοκινήτου από το να ξεραθούν, κλπ. Με την εφαρμογή και ελαφρύ τρίψιμο του Motip Silicone στην επιφάνεια, δημιουργείται ένα λεπτό, αδιάβροχο και ανθεκτικό κατά της θερμότητας στρώμα σιλικόνης.

Στη ναυτιλία το σπρέυ της Motip βοηθά στην προστασία των φουσκωτών τμημάτων σκαφών. Η μηχανή σας επίσης μπορεί να φθαρεί λόγω της έκθεσής της στον ήλιο, ή τον παγετό. Ψεκάστε με σπρέυ της Motip λάστιχα, σωληνάκια, ενώσεις ώστε να τα προστατεύσετε από ακαμψία και δημιουργία ρωγμών.

Το σπρέυ Σιλικόνης Motip είναι αδιάβροχο, διαθέτει ουδέτερο pH, απωθεί το νερό και οι ιδιότητές του το κάνουν εξαιρετικά κατάλληλο για την προστασία όλων των υλικών από την υγρασία, τη βρωμιά και τον παγετό. Διαθέτει εξαιρετική μηχανική και θερμική σταθερότητα και είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες από - 50° C έως + 200° C. Έχει άριστη πρόσφυση σε καθαρές επιφάνειες.

Διατίθεται με ανατομική βαλβίδα και δακτυλίδι ασφαλείας ψεκασμού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Εξαιρετική Μηχανική και Θερμική σταθερότητα
  • Αδιάβροχο
  • Εμποδίζει το πάγωμα και τη δημιουργία ρωγμών
  • Άριστη πρόσφυση
  • Κωδικός: 090107
  • Συσκευασία των 500ml

Δείτε το εγχειρίδιο χρήσης και τις οδηγίες ασφάλειας του προϊόντος.

17 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας