Τέντα Αλουμινίου Σκάφους Venus

Τέντα Αλουμινίου Σκάφους Venus

Lalizas
62.0056
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
143,00 €
Με ΦΠΑ

Αναδιπλούμενη τέντα Venus, κατασκευασμένη με σωλήνες ανοδιωμένου αλουμινίου, με τρεις αψίδες. Παρέχει προστασία από τον ήλιο σε μικρά φουσκωτά, ταχύπλοα και βάρκες.

Κωδικός

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αναδιπλούμενη τέντα Venus, κατασκευασμένη με σωλήνες ανοδιωμένου αλουμινίου, με τρεις αψίδες. Παρέχει προστασία από τον ήλιο σε μικρά φουσκωτά, ταχύπλοα και βάρκες.

Το Bimini Venus ακολουθεί τις ίδιες σχεδιαστικές παραμέτρους της σειράς Poseidon, με την βασική διαφορά ότι διαθέτει κεντρική στήριξη, με σκοπό να επιτυγχάνεται καλύτερη στερέωση και καλύτερο τέντωμα του υφάσματος.

Ανθεκτική, κατασκευασμένη από πολυεστερικό ύφασμα με επικάλυψη PU και UV φίλτρα.

Τα πλαίσια είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους απαλλάσσοντας σας από τον κόπο συναρμολόγησης.

Όταν κλείσει η τέντα, τα μπράτσα διπλώνουν και μεταφέρεται πολύ εύκολα.

Κωδικός Διαστάσεις Χρώμα
50481 180 x 150 x 135 εκ Λευκό
50482 180 x 170 x 135 εκ Λευκό
50483 180 x 190 x 135 εκ Λευκό
50484 180 x 210 x 135 εκ Λευκό
57321 180 x 130 x 135 εκ Λευκό
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας