Τεχνητό Lucky Craft Surf Pointer
Τεχνητό Lucky Craft Surf Pointer
Τεχνητό Lucky Craft Surf Pointer
Τεχνητό Lucky Craft Surf Pointer

Τεχνητό Lucky Craft Surf Pointer

Lucky Craft
04.0310
Διαθέσιμο
20,00 €
Με ΦΠΑ

Ιδιαίτερα δημοφιλές για ψάρεμα από τις ακτές της Αμερικής, τα τεχνητά Lucky Craft CIF Surf Pointer είναι θαλασσινά, φονικά όπλα, αν και οι ιδιότητές τους δεν περιορίζονται μόνο στο θαλάσσιο παράκτιο ψάρεμα. 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ιδιαίτερα δημοφιλές για ψάρεμα από τις ακτές της Αμερικής, τα τεχνητά Lucky Craft CIF Surf Pointer είναι θαλασσινά, φονικά όπλα, αν και οι ιδιότητές τους δεν περιορίζονται μόνο στο θαλάσσιο παράκτιο ψάρεμα. Η εταιρία Lucky Craft στοχεύει με την σειρά Surf Pointer σε πληθώρα θηραμάτων, ιδιότητα η οποία προκύπτει από το σχήμα του, το βάρος του και τον όγκο του.

Η Lucky Craft σχεδίασε το τεχνητό Surf Pointer με καμπύλη στη ράχη του και το εφοδίασε με την ικανότητα να πραγματοποιεί μακρινές βολές, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η δράση του ενεργοποιείται σε βάθος μεταξύ 1 και 1,5 μέτρων κάτω από την επιφάνεια και η κίνησή του είναι έντονη με εναλλαγή κατεύθυνσης από την μία πλευρά στην άλλη, ανεξάρτητα από τον ρυθμό ή την ταχύτητα ανάκτησης.

Είναι εξοπλισμένο με τρεις σαλλαγκές.  

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 11,5 εκ
  • Βάρος: 22 γρ
  • Βύθισμα: 1,0 – 1,5 μ.
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Σαλλαγκές: #6

Lucky Craft Surf Pointer

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
11 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας