Τεχνητό Evolures Popper Punch 80F

Τεχνητό Evolures Popper Punch 80F

Evolures
04.0320
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
18,50 €
Με ΦΠΑ

Το Evolures Punch 80F είναι ένας μικρός μαχητής της κατηγορίας Popper, το οποίο ξεκίνησε από μία ωραία ιδέα, προχώρησε σε πρόκληση για τους σχεδιαστές του και έγινε ένα Popper, όμοιο του οποίου δε θα βρείτε στη διεθνή αγορά.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μικρό σε μέγεθος, μα με μεγάλη ψαρευτική καρδιά.

Το Evolures Punch 80F είναι ένας μικρός μαχητής της κατηγορίας Popper, το οποίο ξεκίνησε από μία ωραία ιδέα, προχώρησε σε πρόκληση για τους σχεδιαστές του και έγινε ένα Popper, όμοιο του οποίου δε θα βρείτε στη διεθνή αγορά.

Το συγκεκριμένο τεχνητό είναι γεμάτο από καινοτομίες, ξεκινώντας από την τέλεια ισορροπία, τη μοναδική κίνηση στο νερό και τις μακρινές βολές, ακριβείας. Αυτό που το κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει όμως είναι το μοναδικό του σχέδιο, το οποίο δε μοιάζει με άλλα Poppers. Οι περισσότεροι σχεδιαστές τεχνητών Popper, διατηρούν την ουρά στρογγυλή, ώστε να έχουν λιγότερη αντίσταση στον αέρα, ευκολότερη βολή λόγω μικρότερης αντίστασης και καλύτερη κατανομή του βάρους. Οι σχεδιαστές της Evolures αγνόησαν όλους τους υπάρχοντες κανόνες, καθώς δεν ήθελαν να σχεδιάσουν άλλο ένα τεχνητό “popper” και ξεκίνησαν από το μηδέν, για να κατασκευάσουν ένα καλύτερο.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να μεγαλώσουν τον όγκο του τεχνητού και να το κάνουν πιο επίπεδο και λιγότερο στρογγυλό. Η κοιλιά του είναι σε σχήμα V, ώστε να παρομοιάζει καρίνα σκάφους. Αυτό που προσφέρει το συγκεκριμένο σχέδιο στο Punch, όταν εκτοξεύεται στον αέρα, είναι να λειτουργεί η «καρίνα» και ως «φτερά» ώστε να παρέχει σταθερότητα κατά την «πτήση», επιπρόσθετα στην σταθερότητα που παρέχει κατά την πλεύση.

Οι σχεδιαστές της Evolures ήθελαν το Punch να «αιωρείται» στιγμιαία στον αέρα, κατά τη βολή, και έτσι προέκυψε η ιδέα της «ανάγλυφης κοιλιάς». Σχεδίασαν την κοιλιά του τεχνητού, σα να έχει εξωτερικό σκελετό από κόκκαλα, ώστε η αντίσταση που βρίσκουν στον αέρα, να βοηθά το Punch να αιωρείται στιγμιαία, με συνέπεια να επεκτείνει την απόσταση της βολής, αντισταθμίζοντας έτσι το αυξημένο βάρος του.

Άλλο ένα σημείο διαφοροποίησης του Punch 80F, είναι η μεγάλη κοιλότητα του στόματος, μεγαλύτερη σε μέγεθος από κάθε άλλο Popper, ώστε να είναι συμβατή με το πλάτος του σώματος του Punch. Κανονικά, αυτού του μεγέθους το στόμα, θα το συναντούσατε σε μεγαλύτερου μεγέθους Popper. Με την ποσότητα νερού που συγκεντρώνεται στο στόμα του 8 εκατοστών Evolures Punch, μπορείτε να παράγετε από πολύ ήπια, μέχρι πολύ έντονη δραστηριότητα popping και splashing στην επιφάνεια του νερού, ανάλογα με το τι απαιτούν οι συνθήκες. Θα εντυπωσιαστείτε με τη δράση του Punch και τον σαματά που προκαλεί, λόγω του μεγάλου του στόματος. Και ναι, μπορεί να μοιάσει και με καλαμάρι, ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε γλυκό νερό, γιατί μοιάζει και με βάτραχο. Μπορείτε να το ψαρέψετε με Popping, με Splashing ή μπορείτε να το ψαρέψετε με αργή ανάκτηση. Λόγω του μοναδικού του σχεδιασμού, όπως και να το ψαρέψετε, το τεχνητό Punch θα αφήσει πίσω του έναν έντονο κυματισμό, ο οποίος θα γίνει εύκολα ορατός από επίδοξους θηρευτές.

Τα συνήθη Poppers 8 εκ δεν διαθέτουν την απαραίτητη κατασκευή για να αντέξουν σε επιθέσεις μεγάλων θηραμάτων. Η Evolures προίκισε το Punch 80 με ισχυρό σύρμα εσωτερικά, για μεγαλύτερη αντοχή και το αρμάτωσε με σαλλαγκές Decoy YS21 # 2 και Κρίκους # 3.

Για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες του Evolures Punch Popper 80F χρησιμοποιήστε ιδανικά καλάμι Spinning 3 μέτρων, με Casting Weight από 15 έως 40 γρ και μηχανισμό με γρήγορο Λόγο Μεταβολής. Διαλέξτε νήμα P.E. 0,8 έως P.E. 1,5 ανάλογα με τα θηράματα στα οποία απευθύνεστε και το πόσο μακριά θέλετε να φτάσει το τεχνητό σας. Όσο πιο λεπτό το νήμα, τόσο πιο μακριά θα φτάσει το Punch. Όσον αφορά την Fluorocarbon Leader, μια διατομή ανάμεσα σε 0,33 χιλ και 0,43 χιλ είναι αρκετή για να ολοκληρωθεί το πακέτο.

Η Evolures δεν αμέλησε και την αισθητική του τεχνητού, το οποίο αποπνέει κατασκευαστική ποιότητα και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Διατίθεται σε 6 εντυπωσιακούς χρωματισμούς.

Το Evolures Punch 80 είναι αρκετά δυνατό και ελκυστικό για μικρά και μεγάλα θηράματα, όποιο και να έρθει πρώτο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 8 εκ
  • Βάρος: 29 γρ
  • Τύπος: Popper
  • Σαλλαγκές: Decoy YS21 #2
  • Κρίκοι: #3
  • Διαθέσιμα Χρώματα: Clear Sardine, Snow White, Green Tiger, Pinkie, Squid Bait, Yellow Submarine

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας