Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy
Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy

Τεχνητό ZipBaits ZBL Whisper 127Sy

Zipbaits
04.0346
Διαθέσιμο
24,00 €
Με ΦΠΑ

Το Ιαπωνικό Zip Baits Whisper συνδυάζει τις αρετές των Pencils και των Minnows σε κάτι που μοιάζει (και είναι) εντελώς διαφορετικό.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πολλοί φίλοι του Spinning αναζητούν το τεχνητό εκείνο, το οποίο όντας διαφορετικό από την μάζα των τεχνητών που παράγονται, θα δώσει το «κάτι παραπάνω» στο ψάρεμά τους. Το Ιαπωνικό Zip Baits Whisper συνδυάζει τις αρετές των Pencils και των Minnows σε κάτι που μοιάζει (και είναι) εντελώς διαφορετικό.

Το Whisper είναι 12,7 εκ σε μήκος, ζυγίζει 19,5 γραμμάρια και είναι αρματωμένο με δυο πολύ δυνατές σαλλαγκιές. Είναι ελαφρώς βυθιζόμενο (Slow Sinking). Tι ακριβώς είναι όμως, σε ποια κατηγορία ανήκει; Mε μια πρώτη ματιά το Whisper θυμίζει ένα βαρύ, βυθιζόμενο Pencil για μεγάλα αλιεύματα, η γλώσσα του όμως μας παραπέμπει σε Minnows. Ταυτόχρονα το πλατύ του προφίλ θα το κατέτασσε σε μια ειδική κατηγορία σκληρών τεχνητών, στα Jerkbaits. Η αλήθεια είναι πως το τεχνητό αυτό ξεπερνά τις κλασσικές κατηγοριοποιήσεις και προσφέρει δυνατότητες από πολλούς διαφορετικούς τύπους τεχνητών. Αυτό το κάνει ένα υβριδικό εργαλείο που απευθύνεται στους λάτρεις του τεχνικού ψαρέματος.

Με την τεχνολογία Mag Drive της Zip Baits το τεχνητό αυτό θα πραγματοποιήσει πολύ μακρινές βολές. Το σχήμα του δεν παράγει πολλές αντιστάσεις στον αέρα, αλλά ούτε και στο νερό. Η κίνησή του μεταβάλλεται ανάλογα με την ταχύτητα σε σταθερή ανάκτηση, σε ανοιχτό, ή κλειστό Rolling (Περιστροφική) και Wobbling (με Τρέμουλο).

Το Zip Baits Whisper είναι Silent τεχνητό. Στην ανάκτηση δε νιώθουμε καμιά αντίσταση, συνεπώς πρόκειται για ένα απολύτως ξεκούραστο τεχνητό στο ψάρεμά του.  Το Whisper ζωντανεύει με ακρίβεια σε κάθε είδους εντολή με το καλάμι μας. Ιδανικό για jerks, «πιάνει» με τα πεπλατυσμένα πλευρά του πολύ φως και το ανταλακλά όπως λίγα Minnow μπορούν τη στιγμή που ξεφεύγει «τρομαγμένο» αριστερά και δεξιά με πολύ ρεαλιστικό τρόπο.

Η βυθιζόμενη του ιδιότητα μας δίνει τη δυνατότητα να «ψάξουμε» πιο βαθιά και να εμπιστευτούμε και τις παύσεις ανάμεσα στα χτυπήματα, καθώς το τεχνητό αυτό κάνει παιχνιδίσματα ακόμα και κατά τη βύθιση.

Το Whisper είναι ένα τεχνητό που μας λύνει τα χέρια, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε σωστά περισσότερες από μια τεχνικές, σε μια και μόνο βολή. Είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό και έχει ήδη αποδείξει την αξία του σε Λαβράκια (με αργές ανακτήσεις), Λούτσους (σαν Jerkbait)  και πελαγικά (με τις πολύ μακρινές του βολές σε γρήγορες ανακτήσεις).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: Whisper 127SY
  • Μήκος: 127 χιλ
  • Βάρος: 19,5 γρ
  • Αγκίστρι: Cultiva ST46TN # 4
  • Κρίκος: # 4
  • Τύπος: Αργής Βύθισης
  • Διαθέσιμα Χρώματα: 424, 590, 616, 623, 659

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
2 αντικείμενα
Νέο

Η τεχνολογία Mag Drive που αναπτύχθηκε από την εταιρία Zipbaits, χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα και αποτελείται από το μεταλλικό βάρος, τον άξονα, τους μαγνήτες και τις ανοξείδωτες ροδέλλες. Ο βασικός μαγνήτης και το κύριο βάρος έχουν συγκοληθεί μεταξύ τους και τα διαπερνά ο άξονας, πάνω στον οποίο ολισθαίνουν. Στο εμπρόσθιο τμήμα του άξονα υπάρχει μια μεταλλική πλάκα και μία έξτρα μαγνητική ροδέλλα.

Όταν πραγματοποιείτε βολή, η φυγόκεντρος δύναμη υποχρεώνει τον βασικό μαγνήτη και το βάρος, να αποκοκοπούν από την εμπρόσθια μαγνητική ροδέλα (στην οποία συγκρατούνται λόγω του μαγνητικού πεδίου) και να μετακινηθούν στο πίσω μέρος του τεχνητού, σταθεροποιώντας την τροχιά του.

Μετά τη βολή και καθώς πραγματοποιείτε ανάκτηση, η γλώσα του τεχνητού φέρει αντίσταση στο νερό και υποχρεώνει το ψαράκι να γύρει προς τα εμπρός. Έτσι το βάρος και ο μαγνήτης μετακινούνται ξανά προς τα εμπρός και θα ενωθούν με τη μαγνητική ροδέλα. Όταν το βάρος σταθεροποιηθεί μπροστά, το τεχνητό κινείται ομαλά και με σταθερότητα, ακόμα και αν υπάρχουν έντονα ρέματα, ή έντονος κυματισμός. Όπως καταλαβαίνετε, οι μαγνήτες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τεχνολογία Mag Drive.

Μία μαγνητική ροδέλα έχει τοποθετηθεί μεταξύ της εμπρόσθιας μεταλλικής πλάκας και του μαγνήτη, ώστε να ενισχύει ακόμη περαιτέρω το μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται.

Ο κεντρικός άξονας, πάνω στον οποίο κινείται το έρμα, παίζει σημαντικό ρόλο στη δράση του τεχνητού, καθώς το διατηρεί σταθερό και δεν του επιτρέπει να «πλαγιάζει» δεξιά ή αριστερά.

Διάφορα υλικά έχουν δοκιμαστεί από την Zipbaits για την κατασκευή του εσωτερικού μηχανισμού. Ο Χαλκός διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής κατά της τριβής, αλλά αν το ζητούμενο είναι η επίτευξη μακρινής βολής, τότε η αξιοποίηση ανοξείδωτου μετάλλου και ο έλεγχος της κίνησης με μαγνητισμό, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό.

Επίσης κατά το στάδιο των δοκιμών, η Ιαπωνική εταιρία Zipbaits συνδύασε διαφορετικού μεγέθους και τύπους μαγνητών για να καταλήξει στον ιδανικό συνδυασμό για κάθε τεχνητό.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας