Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper
Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper

Τεχνητό Yo-Zuri 3DR Popper

Yo-Zuri
04.0415
Διαθέσιμο
9,00 €
Με ΦΠΑ

Το Yo-Zuri 3DR Popper δείχνει σαν αληθινό. Πετάγεται, απωθεί νερό και προκαλεί σαματά στο πέρασμά του.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Yo-Zuri 3DR Popper δείχνει σαν αληθινό. Πετάγεται, απωθεί νερό και προκαλεί σαματά στο πέρασμά του.

Κάθε φορά που τα νερά είναι διαυγή, η χρήση ενός τεχνητού επιφανείας το οποίο παρομοιάζει μικρόψαρα στα χρώματα, μοιάζει σαν τη σοφή επιλογή. Με το Popper Yo-Zuri 3DR πλησιάζετε όσο περισσότερο γίνεται στο αληθινό.

Το Yo-Zuri 3DB Popper έχει σχεδιαστεί από την Ιαπωνική εταιρία με κοιλότητα στο στόμα, η οποία μεγιστοποιεί την ποσότητα νερού που το μικρό αυτό τεχνητό απωθεί. Τα πλευρά του διαθέτουν ραγάδες, οι οποίες μοιάζουν με ανάγλυφα λέπια. Αυτές παράγουν μικροδονήσεις οι οποίες μεταδίδονται μέσω του νερού στα αισθητήρια όργανα των αλιευμάτων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Αυτή την τεχνολογία η Yo-Zuri την ονομάζει Wave Motion. Σε συνδυασμό με τις αναλαμπές που προκαλεί το Πρισματικό Φινίρισμα (3D Prism Finish), δημιουργούν ένα άκρως αποτελεσματικό τεχνητό.

Η Yo-Zuri δεν σταμάτησε όμως εκεί και πρόσθεσε ιριδίζουσες ίνες στην ουρά, οι οποίες δεν επηρεάζουν την ισορροπία του τεχνητού και ενισχύουν περαιτέρω το οπτικό εφέ του 3DR Popper. Δοκιμάστε το με πληθώρα τεχνικών ανάκτησης όπως “Pop & Stop”, ή “Walk the Dog”. Το στρογγυλό, επιπλέων σώμα του τεχνητού παραμένει σε οριζόντια στάση για την καλύτερη παρουσίασή του και ευκολία χρήσης.

Η Yo-Zuri προέβλεψε κατά τον σχεδιασμό αυτού του μικρού τεχνητού, να του προσδώσει την ικανότητα να διατηρεί την πλεύση του ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και να πετυχαίνει μεγάλες βολές ακριβείας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φυσικό, κόκκινο χρώμα στο στόμα του τεχνητού
  • Κοιλότητα στο στόμα του τεχνητού, η οποία βοηθά στην απώθηση νερού και ήχου
  • Διεθνώς πατενταρισμένο 3D Πρισματικό Φινίρισμα
  • Σαλαγκιές σε μαύρο νίκελ με ανοιχτή καμπύλη
  • Κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό ABS
  • Βάρος: 7 γρ
  • Μέγεθος: 6,5 εκ
  • Σαλλαγκιά: #8
  • Κρίκος: #2
  • Κωδικός: R1304

Τεχνολογίες Yo-Zuri

Εσωτερικό Φύλλο Αλουμινίου

Το εσωτερικό φύλλο αλουμινίου το οποίο έχει τοποθετηθεί εσωτερικά του σώματος του τεχνητού, παράγει φυσικές αναλαμπές και εναλλαγές του χρώματος.

3D Πρισματικό Φινίρισμα - International Patent

Η τρισδιάστατη πρισματική κατασκευή του σώματος, παράγει έντονες αναλαμπές και ένα εφέ ολογραφίας το οποίο δεν αναπαράγεται από τεχνητά στρογγυλού σώματος. Η συγκεκριμένη τεχνολογία κρίνεται απαραίτητη αν στην περιοχή που ψαρεύετε υπάρχουν αλιεύματα κοντά στον πυθμένα.

Διαθέτει Ιριδίζουσες Ίνες

Είναι εξοπλισμένο με ίνες στις σαλλαγκιές οι οποίες προκαλούν αναλαμπές και κρύβουν το μέταλλο της σαλαγκιάς.

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
17 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας