Τεχνητό Ima Gyodo Survivor 70
Τεχνητό Ima Gyodo Survivor 70
Τεχνητό Ima Gyodo Survivor 70
Τεχνητό Ima Survivor 70S
Τεχνητό Ima Gyodo Survivor 70
Τεχνητό Ima Gyodo Survivor 70
Τεχνητό Ima Gyodo Survivor 70
Τεχνητό Ima Gyodo Survivor 70
Τεχνητό Ima Survivor 70S
Τεχνητό Ima Gyodo Survivor 70

Τεχνητό Ima Gyodo Survivor 70

Ima
04.0418
Διαθέσιμο
25,90 €
Με ΦΠΑ

Δεν υπάρχει φίλος του Light Rock Fishing που να μην γνωρίζει την σειρά Survivor της Ιαπωνικής εταιρίας Ιma.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Δεν υπάρχει φίλος του Light Rock Fishing που να μην γνωρίζει την σειρά Survivor της Ιαπωνικής εταιρίας Ιma. Το τεχνητό Survivor 50S είναι «ένοχο» για κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές συλλήψεις Σαργών και Λαβρακιών με Finesse τεχνικές στα νερά της Μεσογείου. Και τώρα, με το βυθιζόμενο 70S μοντέλο στα 7 εκ και στα 11 γραμμάρια, το Survivor επιτίθεται στο Heavy Rock Fishing και στο Light Spinning, με άγριες διαθέσεις. Διατηρεί τα βασικά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά της οικογένειας Survivor που διαθέτουν λεπτό προφίλ, μικρό μέγεθος, αλλά στιβαρή κατασκευή με μεγαλύτερο του μέσου όρου βάρος, με αποτέλεσμα να εκτοξεύεται από το καλάμι σας.

Με γρήγορη βύθιση και κίνηση από τους 20 έως τους 50 πόντους βάθος, το συγκεκριμένο τεχνητό της Ima θα μας βοηθήσει να εξερευνήσουμε μακρινά μέρη, σε πιο χαμηλά σημεία της υδάτινης στήλης. Θα σας εντυπωσιάσει με τις βολές του, την ευστάθεια κυριολεκτικά σε κάθε καιρική συνθήκη, ακόμα και σε πολύ κύμα και απόλυτα ιδανικό, τόσο για κάθε είδους σταθερή ανάκτηση αλλά και έντονο Twitching με το καλάμι σας. Στο HRF δε θα μπορούσαμε να περιγράψουμε ένα πιο ιδανικό, βασικό για κάθε παράκτιο ψαρά τεχνητό minnow.

Το Ima Gyodo Survivor 70S διαθέτει μια μοναδική ικανότητα, που δεν είναι άλλη από το εντυπωσιακό πάντρεμα με διαφορετικής συμπεριφοράς καλάμια. Θα το ψαρέψετε ξεκούραστα ακόμα και με καλάμια με Casting Weight max 10 γραμμαρίων, ενώ εξαιτίας της κατατομής του βάρους του, το δοκιμάσουμε με επιτυχία με καλάμια μέχρι και με max 23 γραμμαρίων. Στην ουσία το Survivor είναι ένα πολυχρηστικό τεχνητό που δουλεύεται σωστά με μια μεγάλα γκάμα καλαμιών. Αυτό συμβαίνει λόγω της στιβαρής κατασκευής του, χαρακτηριστικό που θα το καταλάβετε στις βολές ακόμα και με νήματα λίγο μεγαλύτερης διατομής (π.χ. 0,6 , ή 0,8 PE) ενώ μέσα στο νερό, η μεγάλη του ευστάθεια δηλώνει «παρούσα» στη μύτη του καλαμιού μας ακόμα και αν δουλεύουμε ένα πιο σκληρό καλάμι. Το Survivor 70S είναι ένα τεχνητό με λίγα λόγια, που κινείται ανάμεσα στα σύνορα πολλών ψαρευτικών τεχνικών και που θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς ψαράδες που κυνηγούν Σαργό, Λαβράκι, Μελανούρι με μικρά τεχνητά, αλλά θέλουν να αποφύγουν την εξειδίκευση του LRF, δίχως όμως την απαγόρευση χρήσης μικρών τεχνητών. Δοκιμάστε το με γρήγορη ανάκτηση, πραγματοποιώντας χτυπήματα στο καλάμι σας και θα μοιάζει με μικρόψαρο το οποίο προσπαθεί να διαφύγει τον κίνδυνο. Δοκιμάστε το με αργή ανάκτηση και παύσεις και θα βυθιστεί σαν φύλλο δέντρου που πέφτει, μοιάζοντας στα μάτια θηρευτών με τραυματισμένο μικρόψαρο. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευαστής: IMA
  • Μοντέλο: Survivor 70
  • Μήκος: 7 εκ
  • Βάρος: 11 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Βάθος Λειτουργίας: 0,2 – 0,5 μ

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
5 αντικείμενα
Νέο

Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας