Τεχνητό DUO Realis Fangbait 120DR SW
Τεχνητό DUO Realis Fangbait 120DR SW
Τεχνητό DUO Realis Fangbait 120DR SW
Τεχνητό DUO Realis Fangbait 120DR SW
Τεχνητό DUO Realis Fangbait 120DR SW
Τεχνητό DUO Realis Fangbait 120DR SW

Τεχνητό DUO Realis Fangbait 120DR SW

DUO
04.0449
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
23,00 €
Με ΦΠΑ

Τα Realis Fangbait DR αποτελούν την νέα γενιά των Diving Jerkbaits, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε όσα ξέρατε γι’ αυτή την κατηγορία τεχνητών.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ποιο τεχνητό θα περνούσατε στην παραμάνα σας, αν ως στόχο είχατε αλιεύματα της τάξης των 20, 30 ή 40 κιλών; Ποιο τεχνητό δόλωμα προσφέρει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε θηρευτές που αγγίζουν σε επίπεδα ρεκόρ; Η απάντηση είναι εύκολη και σας την έχουμε έτοιμη, η σειρά DUO Fangbait 120DR SW. Δοκιμασμένα σε συνθήκες γλυκών νερών με επιτυχίες σε θηριώδη αλιεύματα προσαρμόστηκαν για χρήση και στο αλμυρό νερό (SW).

Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από τον σχεδιαστή και Pro Angler της DUO Kazuhiro Uyama, σε πολλά ταξίδια που πραγματοποίησε για  να αναμετρηθεί με τους μεγαλύτερους θηρευτές του κόσμου, στοχεύοντας να κάνει τη σειρά Fangbait βασικό τεχνητό στις συλλογές όσων ψαράδων κυνηγούν την ένταση μέσα από την αναμέτρηση, με πραγματικά μεγάλα αλιεύματα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα τεχνητά που διαθέτουν μακριά γλώσσα, η σειρά Fangbait διαθέτει εξαιρετική ικανότητα να πραγματοποιεί μακρινές βολές. Αυτοί οι τύποι τεχνητών κατασκευάζονται κυρίως για χρήση στην τεχνική της Συρτής, με αποτέλεσμα η μεγάλη γλώσσα να εμποδίζει την πραγματοποίηση μακρινών βολών. Η σειρά Fangbait όμως διαθέτει ένα κινούμενο σύστημα έρματος, υποβοηθούμενο από ένα σύστημα μαγνητών, το οποίο ευνοεί στην πραγματοποίηση μακρινών βολών.

Στόχος της σειράς είναι να καταταγεί στην κατηγορία με τα πιο ανθεκτικά τεχνητά του κόσμου. Το Realis Fangbait 120DR SW σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να αντιμετωπίσει ακόμα και τα μεγαλύτερα «θηρία» του βυθού κι αυτό η DUO το ενισχύει βάζοντας το ανοξείδωτο σύρμα 1,2 χιλ (Wire Through) που διατρέχει το σώμα του τεχνητού. Πάνω σε αυτό συγκρατούνται οι επικασσιτερωμένες σαλαγκές #1X. Το ανοξείδωτο σύρμα ασφαλίζεται επιπλέον με τρείς πύρους που είναι τοποθετημένοι κάθετα στο σώμα του τεχνητού και διασφαλίζουν ότι το σύρμα δεν θα χαλαρώσει με τη χρήση.

Τα Realis Fangbait DR αποτελούν την νέα γενιά των Diving Jerkbaits, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε όσα ξέρατε γι’ αυτή την κατηγορία τεχνητών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 12 εκ
  • Βάρος: 27,5 γρ
  • Τύπος: Επιφανείας 
  • Σαλλαγκιές: #1X
  • Κρίκος: #5
  • Βάθος Λειτουργίας: 2 - 2,8 μ

Τεχνολογίες DUO

Ενισχυμένα Τοιχώματα

Τα τοιχώματα των Fangbaits είναι πιο ενισχυμένα κατά 20% σε σύγκριση με τα αντίστοιχα των μέσων τεχνητών, για να αντέχουν στις επιθέσεις των πιο μεγάλων και δυνατών θηρευτών.

Through Wire

Η περαιτέρω ενίσχυση της αντοχής των συγκεκριμένων τεχνητών επιτυγχάνεται από το ενσωματωμένο σύρμα που διαπερνά κατά μήκος το σώμα του τεχνητού.

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας