Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow

Τεχνητά Lucky Craft Sea Finger Minnow

Lucky Craft
04.0454
Διαθέσιμο
19,00 €
Με ΦΠΑ

Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο κορυφαίων εταιριών: της Lucky Craft και της Tailwalk. Είναι και περιορισμένης διαθεσιμότητας. Η σειρά Lucky Craft Sea Finger Minnow αποτελείται από σκληροτράχηλα, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους τεχνητών επιφανείας, με πολύ λεπτό προφίλ. 

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Είναι κατασκευασμένα στην Ιαπωνία. Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο κορυφαίων εταιριών: της Lucky Craft και της Tailwalk. Είναι και περιορισμένης διαθεσιμότητας. Η σειρά Lucky Craft Sea Finger Minnow αποτελείται από σκληροτράχηλα, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους τεχνητών επιφανείας, με πολύ λεπτό προφίλ. Το σχήμα και προφίλ τους μοιάζει με χέλι, ή ζαργάνα, θηράματα τα οποία αποτελούν τον βασικό στόχο αρπακτικών ψαριών. Παρά την υλοποίηση του project στην Ιαπωνία, από δύο Ιαπωνικές εταιρίες, τα τεχνητά Sea Finger βρίσκουν μεγάλη δημοφιλία σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες όπως τις Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Γερμανία, Βουλγαρία, κ.α.

Το συγκεκριμένο Minnow επιφανείας παράγει μια εντυπωσιακή βολή και μπορεί να προκαλέσει επιθέσεις από πολλούς και διαφορετικούς θηρευτές. Διαθέτει μοναδική κίνηση, χαρακτηριστικό το οποίο θα διαπιστώσετε όταν πραγματοποιείτε ανάκτηση με παύσεις, ή με απότομα τινάγματα (jerks).

Όλα τα μεγέθη των Lucky Craft Sea Finger διαθέτουν εσωτερικά ένα σύστημα μεταφοράς βάρους, το οποίο σας επιτρέπει να τα εκτοξεύσετε σαν σφαίρα. Υπάρχουν 3 μετακινούμενες σφαίρες και μία σταθερή στο εμπρόσθιο τμήμα.

Το φινίρισμά τους είναι απλά εκπληκτικό. Προσοχή μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια, σχεδιασμός ακριβείας, ολογραφία η οποία προκαλεί ιριδισμούς που μόνο ζωντανά ψάρια θα πετύχαιναν. Τα χρώματα είναι επιλογή της Tailwalk και αντιπροσωπεύουν τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς στη Μεσόγειο.

Για να πετύχετε τη μέγιστη απόδοση με τα Sea Finger Minnow, πραγματοποιήστε την βολή, τινάξτε τα μερικές φορές, αφήστε τα ελεύθερα για μερικά δευτερόλεπτα και δοκιμάστε ξανά με την ίδια σειρά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Λεπτό προφίλ σε δύο διαφορετικά μεγέθη, ώστε να προκαλούν την αντίδραση πολλών θηρευτών
  • Τρεις κοφτερές σαλλαγκές για σίγουρα καρφώματα
  • Με εσωτερικό σύστημα μετατόπισης βάρους για μακρινές βολές
  • Λεπτομερές ολογραφικό φινίρισμα, για ζωντανά παιχνιδίσματα με το φως
Μήκος Βάρος Τύπος Διαθέσιμα Χρώματα
11,3 εκ 7 γρ Επιφανείας 1, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 12
17,3 εκ 21,6 γρ Επιφανείας 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 13

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00003.21 - 35 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας