Τεχνητό Zipbait Fakie Dog CB
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog CB
Τεχνητό ZBL Fakie Dog CB
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog CB
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog CB
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog CB
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog CB
Τεχνητό ZBL Fakie Dog CB
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog CB
Τεχνητό Zipbait Fakie Dog CB

Τεχνητό Zipbait Fakie Dog CB

Zipbaits
04.0462
Διαθέσιμο
16,00 €
Με ΦΠΑ

Λίγα τεχνητά έχουν συνδέσει το όνομά τους τόσο πολύ με την τεχνική Walk the Dog, όσο το Fakie Dοg CB της Ιαπωνικής εταιρίας Zipbaits.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Λίγα τεχνητά έχουν συνδέσει το όνομά τους τόσο πολύ με την τεχνική Walk the Dog, όσο το Fakie Dοg CB της Ιαπωνικής εταιρίας Zipbaits. Είναι ένα κλασσικό τεχνητό επιφανείας, για τους φίλους του Light Rock Fishing.

Μόλις στα 5 γρ βάρος και 5 εκ μήκος μπορεί να πετύχει μακρινές βολές και ταυτόχρονα να είναι εύκολο στον χειρισμό. Η δράση του είναι έντονη στην επιφάνεια και προκαλεί σαματά με το εκτόπισμα νερού. Το Zipbait CB είναι ιδανικό για τους φίλους του LRF καθώς προσελκύει Σαργούς και Μελανούρια. Μπορεί να έχει όμορφη εμφάνιση αλλά είναι ένα επιθετικό Pencil.

Διαθέτει υποδειγματική ισορροπία, στην οποία συνεισφέρει τόσο το ιδιαίτερο σχήμα του, η επίπεδη πρόσθια όψη του όσο και το φτερό εξισορρόπησης στην ράχη.

Αν κάτι είναι πολύ ιδιαίτερο σε αυτό το τεχνητό της Zipbaits, αυτό είναι η πραγματική ευκολία με την οποία πετυχαίνει κανείς τη χαρακτηριστική κίνηση αριστερά-δεξιά, στην τεχνική Walk the Dog (WTD). Δίχως να έχουμε πολλή πείρα στον τομέα, το να χαμηλώσουμε το καλάμι και να εκτελούμε μικρά, κοφτά, σε ίσα χρονικά διαστήματα, κάθετα χτυπήματα, ενώ ταυτόχρονα ανακτούμε συνεχώς με τον μηχανισμό μας είναι απολύτως αρκετό με το Fakie Dog.

Η Zipbaits διασφαλίζει ότι το φινίρισμα, ο περιφερειακός του εξοπλισμός και η εν γένει κατασκευή του τεχνητού αυτού, είναι από τις καλύτερες παγκοσμίως. Η διακριτική του παρουσία, το ανοιχτό η κλειστό WTD το οποίο πανεύκολα μπορεί να πραγματοποιήσεις, οι μακρινές του βολές και γενικά ο σχεδιασμός του, που δεν του επιτρέπει να χάνει ούτε μία εντολή, καθιστά το τεχνητό Fakie Dog CB μια στάνταρ επιλογή στις κασετίνες των κυνηγών Μελανουριών και Σαργών. Πείτε σε όποιον κατέχει τον κόσμο των τεχνητών επιφανείας για το Fakie Dog CB και απλά ακούστε τις αντιδράσεις: είναι απλά ένα από τα καλύτερα τεχνητά εκεί έξω.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Τύπος Σαλλαγκιά
Zabra Fakie Dog CB 5 εκ 5 γρ Επιφανείας Cultiva ST36TN # 8
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας