Τεχνητό Rapala Rippin’ Rap
Τεχνητό Rapala Rippin’ Rap
Τεχνητό Rapala Rippin’ Rap
Τεχνητό Rapala Rippin’ Rap
  • -30%
Τεχνητό Rapala Rippin’ Rap
Τεχνητό Rapala Rippin’ Rap
Τεχνητό Rapala Rippin’ Rap
Τεχνητό Rapala Rippin’ Rap

Τεχνητό Rapala Rippin’ Rap

Rapala
04.0484
Διαθέσιμο
6,30 € 9,00 € -30%
Με ΦΠΑ

Ένα ιδιαίτερο τεχνητό από την Rapala είναι το Rippin' Rap το οποίο μοιάζει αρκετά με το DUO Realis Vibration καθώς διαθέτει προφίλ χωρίς χείλος, βαθιά κοιλιά και είναι σχεδιασμένο για να προκαλεί με την έντονη κίνησή του, το τρέμουλο και τον ήχο που αναπαράγει.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα ιδιαίτερο τεχνητό από την Rapala είναι το Rippin' Rap το οποίο μοιάζει αρκετά με το DUO Realis Vibration καθώς διαθέτει προφίλ χωρίς χείλος, βαθιά κοιλιά και είναι σχεδιασμένο για να προκαλεί με την έντονη κίνησή του, το τρέμουλο και τον ήχο που αναπαράγει.

Το σώμα του είναι λεπτό, αλλά κατά την ανάκτηση μοιάζει να φτερουγίζει έντονα. Η έντονη κίνηση με δόνηση που παράγει, είτε σε γρήγορη, είτε σε αργή ανάκτηση, συνδυάζεται με τον ήχο κροταλίσματος. Η όψη του δεν υστερεί σε λεπτομέρεια, καθώς η Rapala πρόσθεσε στο Rippin Rap βράγχια και λέπια με 3D ολογραφία, καθώς επίσης και ρεαλιστικά μάτια.

Είναι εξαιρετικά εύκολο στο ψάρεμα, καθώς το Rippin' Rap® είναι κατάλληλο για να το πάνω, ή μέσα από φυκιάδες, να αναπηδά εμπόδια, να περνά μέσα από πλάκες. Σε αυτό βοηθά η θέση του κρίκου, ο οποίος είναι τοποθετημένος ψηλά, στη ράχη του τεχνητού. Πραγματοποιήστε οποιαδήποτε ανάκτηση θέλετε, αφήστε το να προκαλέσει σαματά με τον παφλασμό του, το Rapala Rippin Rap είναι ένα ευέλικτο τεχνητό που μπορεί να ψαρευτεί με διάφορους τρόπους.

Όταν τα νερά είναι διαυγή και ο καιρός σύμμαχός σας, πραγματοποιήστε μακρινές βολές και ο όγκος του θα κάνει την παρουσία του αισθητή. Αν τα νερά είναι θολά και ο καιρός μουντός, έχετε και τον ήχο που προκαλεί, ως σύμμαχό σας.

Η Rapala το εξόπλισε με σαλαγκιές VMC® από μαύρο νίκελ, με υψηλές ιδιότητες διάτρησης. Επιπλέον, έχουν επιλέξει χρώματα τα οποία είναι δημοφιλή στα Μεσογειακά νερά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Λεπτό Σώμα με Μεγάλο Ύψος
  • Σύστημα Παραγωγής Δυνατού Ήχου Κροταλίσματος
  • Χωρίς Χείλος
  • Έντονη Δόνηση
  • Ικανότητα Μακρινών Βολών
  • Σαλαγκιές VMC® Μαύρου Νίκελ
  • Ανάγλυφο Σώμα
Μοντέλο Μήκος Βάρος Σαλλαγκιά Διαθέσιμα Χρώματα
RPR05 5 εκ 9 γρ #8, #10 CH, CHB, FT, HSD
RPR06 6 εκ 14 γρ #6, #8 CH, CHB, FT, HSD
RPR07 7 εκ 24 γρ #4, #6 HSD

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
13 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας